Terug naar de voorpagina
De prachtige Sint Joriskerk, een groot aantal horecagelegenheden met daartussen het super gezellige, intieme pleintje de Groenmarkt. In dit decor in de Amersfoortse binnenstad zit al vele jaren het bekende café 't Nonnetje. Een geliefde en populaire ontmoetingsplek van stamgasten en lieden die op zoek zijn naar een lekker drankje en hapje in een gezellige tent.

Het huiskamerinterieur met kroonluchters, schemerlampen en Gentse behangetjes, ademt een warme en welkome sfeer uit. Vernieuwingen als de rookkamer en de vele beeldschermen zijn aangepast aan de atmosfeer, vullen behoeftes goed in en voegen bijna onmerkbaar de gewenste kwaliteit toe. Het motto blijft als altijd: 'Gewoon en Gewoon Gezellig'.

Het ruime restaurant gedeelte Meneer Pastoor is een prachtige en exclusieve gelegenheid voor bedrijvenborrels, buffetten, grote partijen, recepties en bruiloften. Gewoon midden in het centrum van de stad, gedurende de gehele week beschikbaar! En ja hoor, reeds velen hebben hier met groot genoegen elkaar het 'ja'-woord gegeven, ook onder het toeziend oog van de gemeentelijk ambtenaar.

Uitgaan in Amersfoort doe je bij:
Café 't Nonnetje
Groenmarkt 5
3811CP Amersfoort
033-4613218
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Biercafé
- Borrelcafé
- Eetcafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
17:00 tot 01:00
Woensdag:
17:00 tot 01:00
Donderdag:
17:00 tot 01:00
Vrijdag:
16:00 tot 03:00
Zaterdag:
14:00 tot 03:00
Zondag:15:00 tot 01:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Funky
- Groovy
- Jazz
- Latin
- Lounge
- R&B
 
Biermerk:Dommelsch
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Kweb TV-Circuit
- Darts


Het café is ruim van opzet, drinken en eten kan door de gehele zaak. Het podium wordt intensief gebruikt voor live muziek. De gezellige rookkamer in het midden biedt gasten een indoor rookgelegenheid. Onder de markiezen en terrasheaters buiten is het ook op koudere dagen goed vertoeven. De grote beelden op de bar en aan de wanden, de vele religieuze prenten en kerkbanken verwijzen naar de naam en zeggen wat over de entourage van het café. De door de zaak geplaatste beeldschermen en videoschermen worden ingezet voor de live muziek, sportuitzendingen en kindervoorstellingen. De grote stamtafel in het eetgedeelte (Pastoor) is de centrale huiskamertafel waar aan van alles gebeurt: leestafel, proeverijen, eettafel voor groepen. De lange kerkbank met tafels in de rookruimte wordt gebruikt voor eten, drinken en spelvertier.

Dit is een bijzondere specialiteit van café ‘t Nonnetje: de combinatie van eten en drinken in een plezierige ambiance. De drie naast elkaar gelegen panden zijn één grote, intieme en gezellige drank- en eetgelegenheid met een eerlijke keuken, zonder pretenties. Van kippenpootjes en daghappen tot dampende gerechten, van vega, vis tot vlees, alles is te bestellen in 't Nonnetje. Een kleine kaart, bierkaart, wijnkaart en menukaart: voor happen, drinken en eten in een zeer gezellige omgeving. Iedereen kan terecht in dit etablissement. Met een goedgetapt biertje of glas uitstekende wijn kun je door de hele zaak wandelen, en gaan zitten eten waar je maar wenst.
Wij voldoen hier mee aan de behoeftes van de door ons gewenste gasten: een gewone huiskamervriendelijke zaak, gewoon bijzondere mensen, gewoon goede produkten en vooral gewoon gezellig: kwaliteit, eerlijkheid en gezelligheid, daarvoor ga je naar 't Nonnetje drinken&eten.


In de Zomer vervroegen wij onze openingstijden naar een uur eerder....bij heel mooi weer doen daar nog een uurtje bij! (zie openingstijden onder 'contact' in het hoofdmenu)


Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland