Terug naar de voorpagina
Stadscafé restaurant "De Vooruitgang" is een horecagelegenheid in het hartje van Eindhoven en een ware aanwinst voor het Eindhovense uitgaansleven door haar unieke concept. Het is een café restaurant waar van alles gebeurt in een drukke maar creatieve omgeving. Een plek waar gedronken, gegeten, gefeest en gelachen kan worden; veel mag en niets moet.

Het gebouw waar stadscafé restaurant "De Vooruitgang" in gehuisvest is, dateert uit 1890 en kent verschillende ruimtes: het cafégedeelte met zitgelegenheden in diverse stijlen, een klassiek uitziende bar en een leestafel met voor ieders wat wils, een podium en een á la carte restaurant op de 1e etage.

. . . . . er is maar één uitgang
Het interieur van stadscafé "De Vooruitgang" sluit aan bij een aantal karakteristieke perioden van de twintigste eeuw. Stijlkenmerken van de Jugendstil, het Bauhaus, Gaudi en vormgevingsaspecten uit de vijftiger jaren zijn terug te vinden in de verschillende tijdsinterieuren met hun specifieke meubilair, armaturen en opvallende decoraties.


Uitgaan in Eindhoven doe je bij:
Stadscafé De Vooruitgang
Markt 11
5611EB Eindhoven
040-2433995
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé
- Eetcafé
- Muziekcafé

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 01:00
Dinsdag:
10:00 tot 01:00
Woensdag:
10:00 tot 01:00
Donderdag:
10:00 tot 02:00
Vrijdag:
10:00 tot 03:00
Zaterdag:
10:00 tot 03:00
Zondag:11:00 tot 01:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Dance
- Top 40
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:50-100 tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Een enorme wenteltrap van staalgeklonken platen die doet denken aan de ruige schepen van vroeger, leidt je naar het restaurant dat geheel ingericht is in de stijl van de fifties. Wat direct opvalt is de enorme spiegel buffetkast met blauwe neon verlichting, die van beneden achter de bar tot aan het plafond doorloopt en zorgt voor het visuele contact tussen café en restaurant.
Verder is het restaurant door de stijl van de filmsterren uit de jaren vijftig geïnspireerd. Andere blikvangers zijn moodlights die langzaam van kleur wisselen, een omgebouwde DAF als zithoek, mooie vitrineboxen met themaonderwerpen, onze ICE bar, en het enorme Red Bull foto collage kunstwerk
(hierachter zit tevens een projectiescherm verborgen).

......en dat is de Vooruitgang!
Stadscafé restaurant "De Vooruitgang" is een bruisend café restaurant dat wordt gekenmerkt door zijn ongedwongen en uitbundige sfeer. Een plek, waar je onder het genot van je eerste kopje koffie rustig een krantje kunt lezen, lekker met je vrienden aan de bar kunt hangen of waar je in één van de vele behaaglijke zithoekjes kunt nestelen genietend van een welverdiend drankje of ‘s avonds kunt swingen op de muziek. Het assortiment is te vergelijken met die van de beste Brabantse cafés: een breed assortiment alcoholhoudende dranken, een groot aantal koffies en avontuurlijk gedistilleerd.

Het á la carte restaurant kent een zeer gevarieerde en uitgebreide menukaart die twee maal per jaar veranderd met o.a. wisselende Stadshappen. Naast traditionele gerechten zullen er verschillende vernieuwende gerechten worden geserveerd. Het is goed eten tegen een betaalbare prijs.

- Lunch van 11.00 - 17.00 uur
- Restaurant geschikt voor groepen.
- Keuzemenukaart voor groepen vanaf 12 personen.
- Reserveren mogelijk vanaf 6 personen.
- Restaurant beschikbaar voor recepties, borrels en groepslunch etc.
- Elke vrijdag- en zaterdagavond D.J. vanaf 22.00 uur.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland