Terug naar de voorpagina
30 januari 1997 was het zover
om 19.55 uur werden de laatste flessen in de skischoenen gestopt, de vloer werd aangeveegd en de cd‘s werden in de rekken gezet. Haast, drukte en vermoeidheid (want sommige werknemers waren al weken achtereen aan het verbouwen, trainen en oefenen voor het entertainment!) en spanning, wat een dag was het.

Na enkele woorden van een trotse Chiel Jongejan (de man die vanaf die dag de eerste Après Skihut van Nederland zou beginnen) kwamen om 20.00 uur precies, langs de gevel van het pand aan het Stadhuisplein, drie abseilers naar beneden met sneeuw en vuurwerk. Meteen daarop werd het eerste live-liedje gezongen door een barmedewerkster (buiten bij -5 graden celsius) en de eerste Après Skihut van Nederland was een feit.


Uitgaan in Rotterdam doe je bij:
De Après Skihut
Stadhuisplein 29
3012AR Rotterdam
010-2133846
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Feestcafé

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 04:00
Dinsdag:
11:00 tot 04:00
Woensdag:
11:00 tot 04:00
Donderdag:
11:00 tot 04:00
Vrijdag:
11:00 tot 05:00
Zaterdag:
11:00 tot 05:00
Zondag:11:00 tot 04:00


Ons publiek:21-25
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Dance
- R&B
- Top 40
 
Biermerk:Oranjeboom
 
Terras:30-50 tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Maar wat het belangrijkste is;
de Après Skihut is na vier jaar nog steeds 7 dagen in de week geopend, vol en supergezellig!
Er is altijd wat te doen in de Après Skihut, zomers kun je heerlijk zitten op ons terras (160 zitplaatsen) dat vanaf 11.00 uur (tot in de nacht) geopend is.

We hebben een heerlijke keuken
Met zowel Oostenrijkse als Nederlandse gerechten (open tijdens de lunch en het avondeten van 11.00 uur s‘ morgens tot 22.00 uur´s avonds!)
(zie verderop op deze pagina voor de volledige tijden.)
Op diverse avonden biedt de Skihut leuke extra‘s:
Op de maandagavonden (in de zomer) is er op het terras een gratis barbecue (vanaf 20.00 uur) Het eten (oa hamburgers, salades, kip, fruit, stokbrood, sauzen en heerlijke sate) is geheel gratis voor al onze gasten! (dus je hoeft alleen maar je drankjes af te rekenen!!!)

Op de woensdagavonden (het hele jaar door) is er de ‘Heidi avond‘ waarop alle dames (Heidi‘s) en alle als Heidi verkleedde mannen, in het zonnetje worden gezet en ze de hele avond cocktails drinken.

Iedere avond gaat het feest om 20.00 uur echt los als de Après Skihut dj‘s hun eerste cd opzetten en de zangers de bar betreden voor hun eerste optreden. De overige leden van de Après Skihut-crew gaan ook uit hun dak (op en achter de bar, op het terras en op de tafels. (Kijk dus uit met je Wienerschnitzel want voor je het weet staat er een Après Skihut-medewerker in te dansen!) Dit feest gaat door tot 04.00 en in het week-end zelfs tot 05.00 uur (ongeveer, dit kan wel eens uitlopen dus je bent gewaarschuwd!!!) Daarna met de (nacht)trein, auto of taxi naar huis (alles is op een paar minuten loopafstand van de Après;s Skihut).

De Après;s Skihut is ook zeer geschikt voor vrijgezellenfeesten. Er is de mogelijkheid om met groepen te komen eten en daarna met z‘n allen te feesten. Natuurlijk worden de vrijgezellen op de bar in het zonnetje gezet zodat ze deze avond nooit meer zullen vergeten!


Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland