Terug naar de voorpagina
Bar de Kelder ligt aan de steenstraat in hartje Oldenzaal. De Kelder is de ideale uitgaansplek voor iedereen die van feesten, dansen en uit je dak gaan houdt! Reeds 10 jaar zijn wij een van de drukst bezochte café's van Oldenzaal! Elke vrijdag en zaterdag gaan we tot in de late uurtjes door! We openen de deuren om 21.00u en we sluiten de deur om 04.00u. Binnen gaan we dan nog gewoon een uurtje of wat verder. Geniet van onze heerlijke cocktails voor 01.00u en drink je biertje aan de bar. Kijk met ons voetbal en kom een dansje wagen. Kortom voor elk iets wils bij Bar de Kelder. En pas op: Eenmaal beneden is er geen weg terug!


Uitgaan in Oldenzaal doe je bij:
Bar de Kelder
Steenstraat 10
7571BK Oldenzaal
054-1522656
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Cocktailcafé
- Danscafé
- Discotheek

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
21:00 tot 04:00
Zaterdag:
21:00 tot 04:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Blues
- Dance
- Hiphop/rap
- Nederlandstalig
- R&B
- Rock
- Top 40
 
Biermerk:Grolsch
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Bar de Kelder is een sfeervol café voor jong en oud. De Kelder bestaat inmiddels iets meer dan 10 jaar en één ding is er altijd gebleven: de gezelligheid! Er komt een zeer gevarieerd publiek die allemaal van een feestje houden. Of dat nou is op het podium of gezellig aan de bar en praattafels. De muziek wordt aangepast aan onze gasten en ons repertoire bevat bijna alle muziekgenres. Natuurlijk worden de meeste verzoekjes bij ons gewoon gedraaid! Hoewel we natuurlijk een vaste klantenkring hebben, zien we toch iedere week weer heel veel nieuwe gezichten.
Er worden veel themafeesten georganiseerd variërend van Oktoberfesten tot Glow in the Dark Party's en van Cocktailavonden via de Malibu Party naar het Winter Wonderland! Tijdens deze feesten is niets te gek en het personeel staat dan ook altijd enthousiast achter de bar! Gelukkig speelt het publiek hierop in en die neemt altijd al gauw de feestvreugde over. Dat kan alleen maar bie de Kelder!!

Kom een keer langs en ervaar het zelf!

Groetjes de Keldercrew
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland