Terug naar de voorpagina
De Oude Herberg is gevestigd in de Rijp, uitgeroepen tot het mooiste dorp van Noord Holland tijdens de VVV verkiezingen.

De Oude Herberg is een bar/disco dat al 25 jaar bestaat. Denk nu niet dat het een café is waar door oudere mannetjes jenever wordt gedronken. Het tegendeel is waar, de Oude Herberg is modern, gaat met zijn tijd mee en blijft steeds verrassen. De inrichting is als een bruin café, warme donkere kleuren, maar met moderne aspecten. Er is veel aandacht besteed aan de verlichting en de geluidskwaliteit haalt het niveau van een moderne discotheek.


Uitgaan in De Rijp doe je bij:
De Oude Herberg
Rechtestraat 6
1483BD De Rijp
0299-671368
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Feestcafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
20:00 tot 04:00
Zaterdag:
20:00 tot 04:00
Zondag:14:00 tot 02:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Dance
- Feestmuziek
- House
- Live Muziek
- Nederlandstalig
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Amstel
 
Extra's:- Kweb TV-Circuit
- Darts
- Dansvloer
- Dj


De sfeer is altijd uitstekend, we doen onze uiterste best om het iedereen naar de zin te maken. Alles kan en mag als het maar binnen de norm van het toelaatbare blijft. Het personeel feest altijd mee en zorgt dat elke avond een geslaagde avond is. Ze verrassen je met leuke acts maar zijn allereerst vakkundig. Zo krijg je altijd een goed getapt biertje uit een schoon glas en perfecte cocktails.

Op vrijdag tref je voornamelijk jongelui aan die onder het genot van een drankje met elkaar een kaartje leggen, even een pijltje gooien of aan de bar lekker bijpraten.

De zaterdag is voorbestemd voor het wekelijkse feest. Dan gaat het dak er echt af. Vanaf 22.30 gaan de schuiven open en de lichtshow gaat draaien. Onze DJ zorgt voor goede afwisseling van diverse dans- en feestplaten, alles is erop gericht om er een feest van te maken. Na 02.00 uur mogen we niemand meer binnen laten, het feest stop wanneer De Oude Herberg gaat sluiten (geen vaste tijd).

Op zondag zijn we ook op de dag open. Op onze grote schermen zenden we de belangrijkste sportevenementen uit. Van Formule 1 tot tennis en van voetbal tot schaatsen.

Hou onze evenementenagenda goed in de gaten want regelmatig hebben we leuke thema feestjes, zoals een 70’s&80’s Party, Whiteparty, een Apres Ski Party,Hardstyleparty, etc.

Kortom kom eens langs in De Rijp en bezoek de Oude Herberg.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland