Terug naar de voorpagina
Café ‘de Pub’ heeft als motto: “het café waar iedereen zich thuis voelt”. En dat doet iedereen al vanaf 1978.

Café ‘de Pub’ is een vaste waarde in het uitgaansleven van Oosterhout en omstreken. Het is een café dat op diverse vlakken zeer actief is en goed op de details let. Naast het neerzetten van een prima sfeer, want iedereen moet zich thuis voelen, doen ze altijd net iets extra’s. Een kop koffie is geen gewone koffie, ze dienen het leuk op met chocola en likeur. Een biertje is niet zomaar een biertje, het wordt met de grootste zorg getapt. Ze draaien dan ook altijd mee in de top van de landelijke biertapwedstrijden. Met Kerst en Carnaval is de versiering niet zoals je verwacht maar altijd net iets heftiger en gedetailleerder dan anderen
Dit alles is niet onopgemerkt gebleven in Nederland. Bij de verkiezingen van ‘Café van het jaar 2003’ is Café ‘de Pub’ namelijk als derde geëindigd.


Uitgaan in Oosterhout doe je bij:
Café de Pub
Klappeijstraat 9
4901HD Oosterhout
016-2426734
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Biercafé
- Bruin café
- Muziekcafé

Openingstijden:
Maandag:
14:00 tot 01:00
Dinsdag:
14:00 tot 01:00
Woensdag:
14:00 tot 01:00
Donderdag:
14:00 tot 01:00
Vrijdag:
14:00 tot 03:00
Zaterdag:
13:00 tot 03:00
Zondag:13:00 tot 01:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Blues
- Live Muziek
- Nederlandstalig
- Rock
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Jupiler
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Poolbiljart
- Darts


Het publiek is gemêleerd en generaties ontmoeten elkaar bij ‘de Pub’ vooral op de zaterdagmiddagborrel komt dit tot uiting. Dan tref je opa’s en oma’s aan met hun kleinkinderen, vaders en moeders met hun kinderen, maar ook de jeugd komt iets drinken en darten of biljarten.

Denk hierbij niet dat het er gezapig aan toegaat in Oosterhout, want in het weekend gaat er ‘s avonds een plaat op het biljard en dient deze als extra dansvloer en gaat het dak er regelmatig af, want dan is het één groot feest dat duurt tot in de late uurtjes.

Van september tot en met mei is er iedere twee weken ‘Live muziek’, vaak geven grote namen uit de Bluesmuziek acte de presence, maar ook regionale rock coverbands ontbreken niet.

Iedere 2e en 4e donderdag van de maand, organiseren wij een open Jamsessie, vanaf 20 uur staat de backline voor jullie klaar.

Hou de agenda dus goed in de gaten.

Dat Café ‘de Pub’ al bijna 35 jaar bestaat zie je terug in het interieur, achter elk schilderij, tekening of foto zit een verhaal. Vraag vooral als je er bent naar het verhaal achter het houten been dat boven de bar hangt.

Het café is zeer ruim van binnen en heeft veel hoekjes waar je rustig bij kunt praten met vrienden of familie. Aan de grote leestafel kun je op je gemak de krant of een tijdschrift lezen. Je kunt ook komen biljarten of darten. Met grote sportevenementen wordt alles zo ingericht dat iedereen optimaal kan genieten van de wedstrijden op meerdere grote schermen.

Café ‘de Pub’ is een bijzondere Pub die je gezien moet hebben.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland