Terug naar de voorpagina
TANTE ANNIE'S FEESTCAFE
DE PARTY PLEK AAN DE MARKT
Dit cafe met de opmerkelijke lichtreclame is niet makkelijk over het hoofd te zien! "Alles kan en alles mag er, zolang het maar gezellig blijft!" is het motto van 'de place to be' waar de trendygevoelige bezoeker vaak niet weet, wat hem overkomt. Waar anders zijn de personeelsleden heuse entertainers, die alles doen om het publiek te vermaken?! Waar zie je obers op de barspringen en mee swingen op de lichtelijk chaotisch klinkende muziek? Niet een plaat wordt immers helemaal uitgedraaid! Deze voor iedereen herkenbare muziek varieert van Nederlandstalige tot meezingnummers en van kinderliedjes tot tranentrekkers van het zuiverste soort. Er is geen lijn en geen bepaalde stijl maar juist daardoor is het zo kenmerkend voor een cafe, waar je lekker helemaal uit je dak kunt gaan en waar je het gevoel krijgt dat het leven een groot feest is! Er wordt gedanst, gehost en gezongen en de nodige spectaculaire lichteffecten zorgen voor extra stemming.


Uitgaan in Oldenzaal doe je bij:
tante Annie's
Markt 7
7571EC Oldenzaal
054-1221611
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- FeestcafĂ©

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
20:00 tot 03:00
Vrijdag:
20:00 tot 06:00
Zaterdag:
20:00 tot 06:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Amstel
 
Terras:15-30 tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Net zo te gek zijn de decoraties, vlaggetjes en posters langs de muren en aan de plafonds van de diepe pijpenla, waarvan de veertien meter lange bar het gezellige trefpunt is! Hier kun je een van de meest hippe, trengevoelige en moderne drankjes bestellen die regelmatig op de markt komen ('shotjes'), diverse mixjes en cocktails. Bij Tante Annie's worden ook geregeld themaparty's georganiseerd, als er weer zo'n nieuw drankje wordt gepresenteerd en hierover wordt nog lang nagepraat! Informatie en foto's daarvan zijn regelmatig hier te vinden.
Zijn er grote evenementen? Treden bekende artiesten op in Nederland? Bij Tante Annie's hoef je niets te missen! Een groot scherm zorgt ervoor dat je kunt genieten van die optredens en andere gebeurtenissen!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland