Terug naar de voorpagina
De Vlaamsche Reus is een echt biercafé. Het assortiment is breed en vertegenwoordigt alle gangbare typen bieren. Een glas bier bestellen bij de Vlaamsche Reus betekent keuzes maken".
Om een zo goed mogelijke keuze mogelijk te maken is veel informatie over het assortiment aanwezig (zie onze uitgebreide biermap). Op alle tafels staat een kaartje met de bieren die we op dat moment op 't vat hebben. Ook is het bier van de maand vermeld.
We denken dat je bij ons je weg door het mooie land der bieren gemakkelijk zal vinden. Mocht dit niet direct lukken dan mag je van ons verwachten dat we je gids zijn gedurende jouw reis.
Proost


Uitgaan in Wageningen doe je bij:
De Vlaamsche Reus
Hoogstraat 21
6701BL Wageningen
0317-412834
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Biercafé
- Borrelcafé
- Bruin café

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
15:00 tot 01:00
Woensdag:
15:00 tot 01:00
Donderdag:
15:00 tot 01:00
Vrijdag:
15:00 tot 02:00
Zaterdag:
14:00 tot 02:00
Zondag:14:00 tot 19:00


Ons publiek:Alle leeftijden
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Achtergrondmuziek
- Blues
- Ierse muziek
- R&B
- Rustig
- Wereld muziek
 
Biermerk:Brand
 
Terras:15-30 tafels


Het café vind je in het centrum van Wageningen. We kijken uit op de kerk op de markt. Hier staat de oude kerk centraal. Erom heen is de bebouwing geheel opgetrokken volgens de architectuur van de Delftse School. Zowel de toren van de kerk, als de panden eromheen dateren van na WO2. Het geheel staat op de gemeentelijke monumentenlijst.

Nadat ons café is verbouwd hebben we weer 360 graden foto’s laten maken. Dit maal hebben we gekozen voor 360 Zoom foto’s. Men kan nu full-screen rondkijken in het café. Daarnaast heeft virro ook een avond opname gemaakt van het buiten aanzicht. De ligging en sfeer van De Vlaamsche Reus komen zo uitstekend naar voren. Tevens bieden we de mogelijkheid om virtueel onze uitgebreide bierkelder te bezoeken. Zo kan de bezoeker van onze website op een plek rondkijken wat normaal gesproken niet publiek toegankelijk is.

Over de sfeer die je bij ons kunnen we kort zijn. Geen harde muziek, geen gelal en geschreeuw. Ons café wordt bezocht door alle leeftijdsgroepen en alle klassen: van kinderwagen tot rollator; van poepluier tot string; van bierdrinker tot geheelonthouder; van .................
Het café is geheel aangepast aan rolstoelgebruikers.
M.a.w. iedereen kan zich in de Vlaamsche Reus thuis voelen.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland