Terug naar de voorpagina
Cafe Kandinsky, gelegen aan de rand van het immer bruisende Tilburgse centrum is een waar "El dorado" voor de bierliefhebber.
Met 8 bieren van de tap (3 vaste en 5 wisselvaten) een Guinness-surcer, plus nog eens meer dan 200 soorten van de fles op de kaart, hebben wij inmiddels een vaste plaats veroverd bij bierliefhebbers uit alle windstreken, zowel nationaal als internationaal.
Wij zijn alle dagen geopend vanaf 15.00 uur.

Oud en Nieuw vieren we in besloten kring.
Omdat wij nog steeds niet zeker zijn van het gezegde: "In de hemel is geen bier...." Zijn wij eerste en tweede kerstdag ook gesloten....dan zitten we met z'n allen in de kerk en bidden dat dit WEL het geval zal zijn.

De laatste week van november is er de befaamde "Belgische bierweek", alsmede zijn er in de maand maart de "Nederlandse bierdagen"


Elke zondagmiddag van 16.00 t/m 19.00 uur, is er de mogelijkheid tot bierproeven.Voor € 8,50 p/p kan men dan 5 verschillende "speciaalbieren" proeven.(min 2 personen max 10)
Wilt u op een andere dag bierproeven (evt, met meer personen, neem dan svp van tevoren contact met ons op)


Het cafe laat zich het best omschrijven als een licht-donkerbruin cafe met ruime zitgelegenheid, rustige muziek, met een zeer breed en gemeleerd gezellig publiek .
Let wel, wij zijn een biercafé en willen ons als zodanig ook profileren.We hebben liefde voor het produkt "bier" maar wij staan staan 'misbruik' hiervan niet toe!!
Wij behouden ons het recht toe om 'grote' groepen te weigeren !

VRIJGEZELLENPARTY'S ZIJN NIET WELKOM !!!Kom langs en maak kennis met onze Brabantse gastvrijheid en ons grote bierassortiment "meer dan 200 verschillende bieren"(we hebben natuurlijk ook wat voor de mensen die niet van bier houden, bv. diverse single-malt whisk(e)y's, diverse wijnen ... en fris/fruitdranken,koffie en vele thee-soorten)

Eten serveren wij niet, maar wij hebben altijd een grote voorraad Trappistenkazen in huis en we serveren ook "Hollandse Tappa's"....biterballen/garnituur!


Uitgaan in Tilburg doe je bij:
Café Kandinsky
Telegraafstraat 58
5038BM Tilburg
013-5444924
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Biercafé
- Bruin café

Openingstijden:
Maandag:
15:00 tot 02:00
Dinsdag:
15:00 tot 02:00
Woensdag:
15:00 tot 02:00
Donderdag:
15:00 tot 02:00
Vrijdag:
15:00 tot 03:00
Zaterdag:
15:00 tot 03:00
Zondag:15:00 tot 00:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- Achtergrondmuziek
- Rustig
 
Biermerk:Hertog Jan
 
Terras:5-15 tafels


Wij zegen niet alleen: "meer als 200 soorten bier!"
maar we hebben zo ook echt !!!
Vandaar onze nieuwe slogan" Biercafe Kandinsky....the place to beer !"


ps. mocht u op de lijst kijken, welke bieren we vooradig hebben (al dan wel/niet van de tap.)
Deze verandert wekelijks.We proberen deze bieren zo veel mogenlijk 'up to date' te houden via deze site, maar eerlijkheid gebied ons te zeggen dat vaak het bier eerder van tap/fles verandert, dan dat wij het verandert hebben op de site.


Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland