Terug naar de voorpagina
De kroeg bij uitstek in Den Haag waar gezelligheid en flink stappen uitstekend hand in hand gaan. Voor een blik op ons immer uitbreidende programma, verwijzen wij jullie naar de bovenstaande links. Veel surfplezier en hopelijk tot ziens in het PodiumCafé Paard van Troje.

De dinsdagen worden gevuld met een nieuw en gevarieerd programma. Elke eerste dinsdag van de maand geven muzikanten van het Koorenhuis act de présence; elke tweede dinsdag is de beurt aan het dichtend talent van de regio (en daarbuiten); de derde dinsdag is het Unplugged Café (singer/songwriters dus).

Elke woensdagavond betreden Haagse en landelijke bands het podiumCafé om zich te presenteren. Een unieke kans om elke week nieuwe en vertrouwde bands te zien optreden! Klik op het programma boven in de menubalk voor een programma overzicht. Onze concertavonden worden tot stand gebracht in samenwerking met het Haags PopCentrum.


Uitgaan in Den Haag doe je bij:
Café Paard Van Troje
Prinsegracht 10
2512GA Den Haag
070-3461023
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
19:00 tot 01:00
Woensdag:
19:00 tot 02:00
Donderdag:
19:00 tot 03:00
Vrijdag:
19:00 tot 04:00
Zaterdag:
19:00 tot 04:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Amstel


De donderdagen staan alvast in het teken van het weekend. Maandelijks zullen verschillende DJ's en bands de Prinsegracht en de tramtunnel laten trillen op hun funderingen.

Verder wordt er op de vrijdag- en zaterdagavond de beste muziek gedraaid in de stijl van het Paard van Troje. De lekkerste en leukste platen komen deze avonden voorbij; kortom alle hoogtepunten uit de geschiedenis van de muziek.

Tot ziens in PodiumCafé Paard van Troje!


Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland