Terug naar de voorpagina
Eetcafé de Zwaan is een gezellig bruin café midden in het centrum van Nuenen, wat in het weekend word omgebouwd tot de trekpleister van de Nuenense, of eigenlijk de hele Brabantse, bevolking.
Op vrijdag wordt er muziek gedraaid voor de oudere jongeren, van top 40 tot rock en van house tot Nederlandstalig! Kortom van alles wat !
Op zaterdag zijn het vooral de jonge ouderen (zoals ze zichzelf noemen) aan de beurt met gouwe ouwe en toch ook wel moderne muziek, Nederlandse meezingers en top 40.
Op zondag hebben we de hele club door elkaar zitten en word de hele muziekcomputer ( met daarin bijna 10.000 (!!!) nummers) volledig door elkaar geschut en word alles gedraaid wat er maar komen gaat !
Verder hebben we regelmatig live muziek, een barspelcompetitie of iets anders leuks voor iedereen in petto !
Dus in het weekend is er voor iedereen wel wat te doen, en dan heb ik het niet eens gehad over de mogelijkheid om te poolen achter in het café, of om te darten op onze 2 dartborden die we hebben hangen in het middenstuk van het café.
Ook voor een feest(je), vergadering, presentatie of wat je ook wil organiseren kun je bij ons terecht, we hebben de mogelijkheid om een stuk van het café af te sluiten zodat je feest kunt vieren of vergaderen zonder andere mensen uit het café te hebben !
Voor feesten en partijen of barbecues hebben we ruimte voor ongeveer 150-200 personen, voor vergaderingen of presentaties kunnen we ongeveer 40-50 personen plaatsen.


Uitgaan in Nuenen doe je bij:
Eetcafé De Zwaan
Parkstraat 1
5671GD Nuenen
040-2831316

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café
- Eetcafé
- Muziekcafé

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 01:00
Dinsdag:
11:00 tot 01:00
Woensdag:
11:00 tot 01:00
Donderdag:
11:00 tot 02:00
Vrijdag:
11:00 tot 02:00
Zaterdag:
11:00 tot 02:00
Zondag:11:00 tot 01:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- 90's
- Dance
- Disco
- Feestmuziek
- Live Muziek
- Nederlandstalig
- Top 40
- Trendy
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:15-30 tafels
 
Extra's:- Poolbiljart
- Darts
- Dj


Dan de dagen en avonden door de week want dan hebben we ook altijd wel iets te doen…
Zo hebben we op maandagavond, net als dinsdag, een biljartvereniging zitten die de nodige caramboles maken. Elke week strijden ze onderling om de meeste punten zodat ze zich aan het einde van het seizoen kampioen kunnen noemen.
Op woensdagavond is het voor de wat oudere jeugd vooral gezellig met muziek uit de goeie ouwe tijd met dj Ad achter de muziekknoppen !
Op donderdag gaat het weekend al een beetje beginnen met leuke vlotte muziek en een mengelmoes van activiteiten zoals kaarten, darten en poolen en natuurlijk flink buurten !
Alle dagen van de week is onze keuken open van 12u tot 15u voor een heerlijke lunch, van een uitsmijter speciaal tot een stokbrood Hawaï, van een tosti tot een varkenshaas met eigengemaakte champignonsaus. Dit kun je binnen gezellig opeten, of met mooi weer buiten op ons 80 stoelen tellende terras aan de gezellige drukke winkelstraat, waar je op nog geen minuut wandelen je auto gratis kan parkeren.
Ook kun je bij ons broodjes en stokbroodjes bestellen voor de lunch, we komen het gratis en voor niks bezorgen ! Bel of kom even langs voor meer info !
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland