Terug naar de voorpagina
Welkom bij El Sombrero, ook bekend als 'De Hoed', het gezelligste danscafé van Nijmegen!

In Nijmegen is het al jarenlang duidelijk: voor een gezellig drankje en dansje moet je bij ons zijn!

Het 'thuis voelen' staat bij ons voorop en dat merk je meteen aan de ongedwongen sfeer. Van een goed gesprek aan onze ruime barren tot een gezellig dansje op de dansvloer: het voelt meteen vertrouwd!

Op de donderdagavond is het studentenavond. Ontmoet je studiegenoten en leer ze van een hele andere kant kennen!

Op vrijdag- en zaterdagavond is iedereen vanaf 21 jaar van harte welkom.


Uitgaan in Nijmegen doe je bij:
El Sombrero
Molenstraat 79
6511HB Nijmegen
024-3225960
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
22:00 tot 04:00
Donderdag:
22:00 tot 05:00
Vrijdag:
23:00 tot 05:00
Zaterdag:
22:30 tot 05:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Disco
- Salsa
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Heineken
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


De binnenkomst bij El Sombrero is in één woord samen te vatten: makkelijk!

Bij binnenkomst vind je namelijk direct de garderobe, dus je hoeft je over je jas al geen zorgen meer te maken (vergeet je geld/sigaretten niet!). Daarna haal je je munten bij onze muntenkassa, dus ook over klein geld in je broekzak hoef je je geen zorgen te maken.

Nu begint het echte werk. Onze eerste bar die je tegenkomt is een lange bar met een groot aantal krukken. Hier kun je rustig je avond beginnen. De barkeepers verstaan hun vak en de muziek staat niet te hard voor een goed gesprek.

De tweede bar is zeer populair bij de mensen die als geen ander weten wat een leuke stapavond is. Hier ontstaan de leuke anekdotes en worden vriendschappen voor het leven gesloten. De bar is vrij intiem opgesteld, maar heeft ook goed zicht op de dansvloer.

De derde bar bevindt zich aan de rand van de dansvloer en is ons eigen oplaad-station: hier kunnen de fanatieke dansers zich weer even opladen om daarna weer vrolijk verder te dansen. Aan de achterzijde van deze gezellige bar staan heerlijke banken (probeer het zelf!) van waaruit je je drankjes kunt bestellen.

Vanuit de dansvloer heb je zicht op de DJ. Onze DJ's draaien alleen het beste uit de 70's, 80's en 90's, afgewisseld met muziek van nu. Mocht je een bepaald nummer willen aanvragen, stap dan gerust op 'm af!

In de hoek naast de DJ bevindt zich de trap naar het balkon. Vanaf het balkon heb je een prima zicht op de dansvloer. Ook boven hebben we natuurlijk gedacht aan tafeltjes en krukjes, dus maak het jezelf gemakkelijk!

Kortom: gezelligheid is bij ons het belangrijkste! Ervaar het zelf! Je vindt ons midden in het centrum van Nijmegen, Molenstraat 67.
Tot snel!Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland