Terug naar de voorpagina
Daghoreca

Van woensdag tot en met zondag, kunt u bij ons dagelijks terecht tussen 11.00 en 18.00 uur voor een drankje en een hapje. In het weekend met eventueel een uitgebreide “Brunch”of “High Tea”.

Onze daghoreca heeft naast dranken, een kleine kaart. Naast een aantal standaard consumpties, gebak en lunchgerechten, wordt de kaart door het jaar heen aangevuld met seizoenafhankelijk consumpties, zoals bijvoorbeeld asperges, erwtensoep, spijsbrood, maar ook met seizoensdranken, zoals bokbier en Gluhwein.

Ook aan de jongste bezoekers is gedacht. Ze kunnen kleuren en zelfs een speciaal …..FACES KINDER SPECIAL….. bestellen, waar van alles bij zit. Wat te eten, te drinken en te snoepen en ????? Ter afsluiting van uw bezoek mogen de jonge gasten iets uit de kist grabbelen.

Wilt u iets speciaals met een wat groter gezelschap, zoals bijvoorbeeld een georganiseerde Brunch, Lunch of High-Tea, neemt u dan even contact met ons op om te reserveren. Dan verzorgen wij dit geheel naar uw wensen. Hierbij kunnen wij ook rekening houden met gasten, die een aangepast gerecht verlangen. (vegetarisch, suikervrij etc.)Arrangementen

U bent voor een gezelschap, of het nu klein of groot is, op zoek naar een gelegenheid waar u iets wilt vieren, of gewoon een gezellig samenzijn wilt organiseren?

Dan kunt u bij ons terecht. Wij willen graag voor u maatwerk leveren. Dat kan bestaan uit iets drinken en eventueel met eten er bij verzorgd. Het kan ook zijn dat u het leuk vindt om dit met een activiteit uit te breiden. Iets actiefs of iets met een thema. Iets sportiefs, of u wilt een workshop er bij georganiseerd hebben. Of wellicht een verzorgd optreden. In overleg met u stellen wij uiteindelijk een programma samen wat totaal aan uw wensen voldoet.

U bepaalt zelf de inhoud en de sfeer van uw feest.

Samen met ons kunt u de muziekkeuze voor het feest bepalen. Heeft u gasten die bepaalde zaken niet kunnen eten of drinken, wij zorgen in overleg met u voor alternatieven. Wilt u dat er in de ruimte niet gerookt wordt, dan organiseren wij voor rokende gasten een comfortabel alternatief. En samen met u bepalen wij de indeling van de ruimte voor het feest. Zoals u ziet echt maatwerk!!!

Voor sportieve gasten is het mogelijk een Fiets-Picknick arrangement te boeken. Van begin tot eind verzorgd.

Voorbeelden van mogelijk andere arrangementen:
Barbecue, Jeu de Boule, Picknick, Bloemschikken, Sinterklaasfeest, High Tea, Gourmet-Fondue, Workshops, Bijeenkomsten, Vergaderingen, Voorlichtingsbijeenkomsten met beamer, etc.
Festiviteiten

Voor een aantal feestdagen kunnen aparte arrangementen worden geboekt. Zo bestaat er de mogelijkheid om voor Sinterklaas een apart feest te organiseren, voor bijvoorbeeld bedrijven, verenigingen of instellingen. Maar natuurlijk ook voor andere gezelschappen, zoals familiefeesten of met vrienden en/of bekenden.

Daarnaast is het bijvoorbeeld ook mogelijk om rond Kerst of Oud- en Nieuwjaar, feesten of bijeenkomsten te organiseren. Bijvoorbeeld een Kerstavond of een oud- of nieuwjaarsborrel. Of wat te denken van een Paasbrunch, met paaseieren zoeken voor de kinderen.

Workshops

Een aantal keren per jaar worden door FACES workshops verzorgd. Deze workshops worden gegeven onder deskundige begeleiding van materie-deskundigen. Omdat wij graag aan een ieders wensen willen voldoen, bieden wij deze workshops ook op verschillende manieren aan. Bijvoorbeeld uitsluitend een workshop met consumpties, tot en met workshops met een totaalpakket van eten en drinken er bij.

Zo zijn er bijvoorbeeld in de weken voorafgaand aan Kerstmis, een aantal Kerstworkshops. Er kan dan onder deskundige begeleiding van een bloemiste, een kerststuk worden gemaakt, waar u thuis tot ver na Kerstmis van kunt genieten. Deze workshops worden op een aantal dagen, ook als totaal-arrangement aangeboden, met eten en drinken er bij. Dus een echt avondje uit. Men kan zich hiervoor individueel of met een aantal mensen


Uitgaan in Heijen doe je bij:
Grand Cafe FACES
Hoofdstraat 39
6598AB Heijen
0485511101
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Grand café

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
11:00 tot 18:00
Donderdag:
11:00 tot 18:00
Vrijdag:
11:00 tot 18:00
Zaterdag:
11:00 tot 18:00
Zondag:11:00 tot 18:00


Ons publiek:35+
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Achtergrondmuziek
- Blues
- Dance
- Feestmuziek
- Jazz
- Lounge
- Nederlandstalig
- R&B
- Rock
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Warsteiner
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Darts


tegelijk aanmelden.

Het is ook mogelijk dit soort workshops voor een totale groep te boeken. Bijvoorbeeld met familie, collega’s of een groep vrienden en/of vriendinnen. Neemt u daarvoor contact met ons op, om een bepaalde avond te bespreken.


Bedrijven/verenigingen/instellingen

Voor bedrijven, verenigingen, instellingen en andere groepen is het ook mogelijk ons Grand Café te boeken.

Bent u op zoek naar een passende ruimte voor uw bijeenkomsten, vergaderingen, zakenlunches, personeelsfeesten en dergelijke, dan kunt u bij ons terecht voor groepen van ongeveer 10 tot 100 personen. Wij verzorgen maatwerk en zijn u graag van dienst voor al uw wensen. Voor voorlichting en presentatie, kunt u ook gebruik maken van onze Beamer.

Denkt u bijvoorbeeld aan personeelsfeesten, een thema-avond, kerst- en/of eindejaarsbijeenkomsten (uitreiken van kerstpakketten), zelfs sinterklaasfeesten zijn bij ons mogelijk. Uiteraard wordt de aankleding van de ruimte sfeervol aangepast aan de gelegenheid.

Neemt u voor vrijblijvende informatie contact met ons op.

Ook is het mogelijk voor verenigingen en instellingen vaste avonden te reserveren, voor bijeenkomsten of een gezellig samenzijn.


Terras

Gedurende het voorjaar/zomerseizoen is er gelegenheid om op het sfeervolle terras te genieten van een drankje en eventueel een hapje van de kleine kaart. Als onderbreking van uw fietstocht of gewoon gezellig er even tussenuit.


Muziekzondagen

In het zomerseizoen zullen in het kader van kleinschalige evenementen, tuinconcerten worden georganiseerd. In een mooie sfeervolle omgeving kunt u genieten van diverse soorten muziekoptredens. Van klassiek tot hedendaagse populaire buitenlandse muziekgenres, zoals bijvoorbeeld Fado.
Zijn er buiten de zaken die in deze flyer vermeldt staan nog zaken die u mist of waar u belangstelling voor heeft, neem dan gerust contact met ons op of wij u van dienst kunnen zijn.

Bezoekt u ook eens onze website:

www.facesheijen.nl

Hier staan steeds actueel de laatste nieuwtjes/aankondigingen voor zaken/festiviteiten/workshops die de komende periode plaatsvinden.
CONTACTGEGEVENS:


GRAND CAFE FACES

Hoofdstraat 39
6598 AB Heijen

Tel.nr. 0485-511101
Mobiel 06-46186818

www.facesheijen.nl
e-mail: info@facesheijen.nl

Route:

A73 Nijmegen - Venlo
Afslag Gennep of afslag A77 (Keulen)
Richting Gennep en vervolgens richting Heijen
Als u Heijen in rijdt, bevindt u zich op de Hoofdstraat.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland