Terug naar de voorpagina
Welkom op de website van Café Restaurant de Brouwer! Met gepaste trots presenteren wij u na jaren lang plannen en inspiratie opdoen dan eindelijk onze website!

Een website waarop dan ook vanalles is terug te vinden over 'de Brouwer', twee woorden die in Moergestel door de eeuwe heen zijn uitgegroeid tot een begrip. Over het ontstaan van het café valt op de pagina "het Cafe" alles te lezen.

Ook ziet u op iedere pagina in de linker kolom een actuele agenda. Waarneer u op deze agenda items klikt komt u op de pagina met het volledige agenda overzicht. Hier vind u alle informatie over de activiteiten.

Op de pagina "feestzaal" vind u een korte beschrijving van de feestzaal. En een overzicht van activiteiten die er zoal gehouden worden. En natuurlijk enkele foto's van de feestzaal.


Uitgaan in Moergestel doe je bij:
Café De Brouwer
Rootven 11
5066AT Moergestel

Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café

Openingstijden:
Maandag:
00:00 tot 00:00
Dinsdag:
00:00 tot 00:00
Woensdag:
20:00 tot 00:00
Donderdag:
00:00 tot 00:00
Vrijdag:
00:00 tot 00:00
Zaterdag:
00:00 tot 00:00
Zondag:00:00 tot 00:00


Ons publiek:Vanaf 18
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
 
Biermerk:Leeuw


Zoals bij velen wel bekend verkoopt café de brouwer sinds enkele jaren iedere zondag schotels. Echter vanaf nu hoeft u zich nooit meer af te vragen welke schotels er op het menu staan. Op de pagina schotels vindt u namelijk een overzicht van alle schotels van de destbetreffende maand.

Café de Brouwer heeft uit traditie een erg hechte band met vele verenigingen in Moergestel, op de pagina 'Verenigingen' staan enkele van deze verenigingen toegelicht.

Absolute blikvanger van de website is de budget bar pagina. Hier vind u naast de foto's van de Budget bar avonden ook enkele stellingen waarop u kunt reageren. Daarnaast valt er alles te lezen over de verschillende DJ's. De Budget Bar pagina mag u dus absoluut niet missen!

En tot slot vindt u onder het kopje "Baja Entertainment' alle informatie over het trio dat jaarlijks enkele keren de feestzaal van Café de Brouwer op z'n kop zetten met hun themaaovnden.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland