Terug naar de voorpagina
Na de zeer goed ontvangen “Enter The Timemachine” editie van A Nightmare In Rotterdam, zal de moeder aller hardcorefeesten op 22 maart 2008 opnieuw plaatsvinden in het Rotterdamse Sportpaleis van Ahoy’. Het voornaamste verschil met deze voorgaande editie van een jaar terug is het feit dat de komende A Nightmare in Rotterdam twee zalen telt: één voor de present hardcore en één voor de early rave. Hardcore liefhebbers hebben de afgelopen maanden zijn of haar stem kunnen uitbrengen met betrekking tot hun favoriete line-up. Het aantal reacties is overweldigend en de definitieve muzikale programmering zal binnenkort bekend worden gemaakt.


Uitgaan in Rotterdam doe je bij:
A Nightmare in Rotterdam
Ahoyweg 10
3084BA Rotterdam
010-2933300
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Hardcore Party

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
gesloten
Zaterdag:
22:00 tot 07:30
Zondag:gesloten


Ons publiek:Vanaf 18
 
Onze muziek:- Hardcore
 
Biermerk:geen
 
Extra's:- Dj


Parkeren
Ahoy heeft meerdere parkeerplaatsen waar genoeg ruimte zal zijn om je auto kwijt te kunnen. De Ahoy rekent EUR 10,- voor een uitrijkaart .

Openbaar vervoersinfo
Ahoy is op loopafstand van Metrostation Zuidplein. Check www.ns.nl of www.9292ov.nl voor de juiste vertrek- en aankomsttijden.

Kluisjes
Tijdens A Nightmare In Rotterdam zullen er kluisjes aanwezig zijn van de firma Lockerbox die gehuurd kunnen worden. In deze kluisjes kunnen alle persoonlijke bezittingen opgeborgen worden zoals jassen en tassen. Gedurende het evenement bestaat de mogelijkheid om tussendoor spullen uit het kluisje te halen, dan wel spullen in het kluisje te stoppen.

Camera's
Het is toegestaan camera’s mee te nemen naar het evenement, mits dit geen professionele camera’s zijn. Digitale camera’s en mobiele telefoons zijn dus toegestaan. Ook is er een mogelijkheid tot het kopen van een wegwerpcamera en kun je op dit evenement partypics laten maken.

Merchandise stand
In Ahoy zal een grote merchandise stand aanwezig zijn waar je terecht kunt voor diverse party-wear, hardcore CD's, party DVD's en natuurlijk de unieke ‘From Cradle To Grave’ merchandise.

DVD opnames
Tijdens deze A Nightmare In Rotterdam editie zullen er opnames gemaakt worden voor de Live Registration DVD, die binnen enkele weken na het evenement te krijgen zal zijn onder andere bij de welbekende Mid-Town Shops. Dus... zoek de camera en kom in beeld; misschien sta JIJ wel na afloop met je vrienden op de DVD!

Minimumleeftijd
De minimumleeftijd voor A Nightmare In Rotterdam is 18 jaar. Vergeet niet je legitimatie mee te nemen zoals een paspoort, identiteitskaart of een rijbewijs. Hier kan om gevraagd worden bij de ingang.

Tickets
Er zullen nog een gelimiteerd aantal tickets te verkrijgen zijn bij de hoofdingang. Mocht je nog geen ticket hebben gehaald in de voorverkoop en je besluit om aan de deur een ticket te kopen, kom dan niet te laat! De tickets kunnen snel uitverkocht raken. Het spreekt voor zich dat je nooit een ticket moet kopen van zwarthandelaren, deze kunnen vals zijn.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland