Terug naar de voorpagina
Een maximale hardcore line up staat aanstaande zaterdag klaar om de echte hardcore liefhebber te verwennen met beukende beats van de bovenste plank tijdens de Angerfist release party in de Hemkade in Zaandam. Niet alleen de top van de Nederlandse hardcore scene neemt plaats achter de draaitafels, maar er zijn ook speciale gast optredens van o.a. Bryan Fury (Deathchant records) en DJ Producer uit Engeland. Uitaard staat Angerfist zelf in het middelpunt van de belangstelling en presenteert zijn nieuwe tracks tijdens een extra lange live set.


Uitgaan in Zaandam doe je bij:
Angerfist
Hemkade 48
1506PS Zaandam
0756148154
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Hardcore Party

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
gesloten
Zaterdag:
22:00 tot 06:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:Vanaf 18
 
Onze muziek:- Hardcore
 
Biermerk:geen
 
Extra's:- Dj


Voor Angerfist freaks is het dubbel plezier aanstaande zaterdag. Niet alleen een dik feest, maar ook een dikke release staat op het programma. Het debuutalbum van Angerfist wordt namelijk gelanceerd en bevat twee cd’s en een dvd met daarop o.a. de Angerfist megamix. Het album is zeer gevarieerd en staat bomvol nieuwe tracks. Daarnaast vind je natuurlijk ook alle Angerfist klappers uit het verleden, zodat je een compleet werk van Angerfist in handen hebt. Zeer de moeite waard is de samenwerking tussen Akira en Angerfist ...

Onder de noemer “Pissin’ Razorbladez” ligt het Angerfist album volgende week in de winkel, maar het is uiteraard aanstaande zaterdag exclusief te verkrijgen bij de merchandise stand op de Angerfist party.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland