Terug naar de voorpagina
De Nachtburgemeester bestaat nog maar net en krijgt steeds meer connectiviteit met haar doelgroep. Naast de programmering die deze locatie te bieden heeft, is De Nachtburgemeester tevens marktleider op het gebied van verhuringen. Vanaf januari 2009 gaat muziekzender TMF wekelijks een nieuw interactief live programma opnemen en uitzenden vanuit De Nachtburgemeester. TMF heeft voor deze locatie gekozen om zijn unieke ligging, uitstraling, gastvrijheid, programmering en doelgroep. Met de komst van TMF krijgen jongvolwassenen de kans om "minutes of fame"te claimen en daarmee zichzelf en Utrecht positief te belichten. De Nachtburgemeester werkt momenteel aan een nieuwe huistijl, programmering en website. De nieuwe website zal begin januari 2009 online zijn. Door de samenwerking met TMF en Cre8 komt de opzet van een discotheek voor jongvolwassenen 18 | 18+ dichterbij! Werk mee aan een nieuwe Discotheek in het hart van Utrecht Stad!


Uitgaan in Utrecht doe je bij:
De Nachtburgemeester
Stadhuisbrug 3
3511KP Utrecht
0346578195
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Discotheek

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
23:00 tot 04:00
Zaterdag:
23:00 tot 04:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:Vanaf 18
 
Onze muziek:- 2-Step
- 70´s & 80´s
- 90's
- Disco
- Hiphop/rap
- House
- Latino House
- R&B
- Top 40
- Trendy
- Uplifting
 
Biermerk:Dommelsch
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


De Nachtburgemeester geeft ruimte aan de beste DJ's van Nederland in combinatie met verschillende talentvolle live artiesten.
Iedere week zijn er mogelijkheden om met je vrienden gezellig te borrelen en te dansen. Met een gevarieerde en verrassende muziekmix heb je in de Nachtburgemeester een onvergetelijk avondje uit!
Onder de plek waar overdag de burgemeester de scepter zwaait, zal de Nachtburgemeester 's nachts regeren!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland