Terug naar de voorpagina
Hoe bruin moet een bruin café zijn? Zo bruin als het interieur van Schtad Zitterd aan de Markt in Sittard. In dit Brand café is gastvrijheid en gezelligheid een traditie. Toon Hermans kijkt vanaf een gesigneerde foto achter de tap of het naar wens gaat in zijn geboorteplaats.
De stamgasten en andere levensgenieters bevolken het lange buffet of het zonovergoten terras. Met een pilsje, of een andere specialiteit van Brand, al dan niet vergezeld met een hapje van de uitgebreide menukaart. Op de kaart treft men o.a. heerlijke saté en uiensoep aan, maar ook een heerlijke biefstuk, verse vis of gamba's. Schtad Zitterd beschikt over 2 vergader cq. eetkamers in huiselijke sfeer.
Het is een café waar jong en oud zich thuis voelt en waar de muziek aangepast wordt aan de stemming en gast. Angelique zorgt met haar medewerkers voor een uitstekende ambiance. De sfeer varieert van ingetogen in de ochtenduren tot uitgelaten wanneer de bierkraan een tijdje op volle toeren heeft gelopen.


Uitgaan in Sittard doe je bij:
Café Schtad Zitterd
Markt 25
6131EL Sittard
0464513643
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café
- Cafe

Openingstijden:
Maandag:
10:00 tot 00:00
Dinsdag:
10:00 tot 00:00
Woensdag:
10:00 tot 00:00
Donderdag:
10:00 tot 00:00
Vrijdag:
10:00 tot 00:00
Zaterdag:
10:00 tot 00:00
Zondag:10:00 tot 00:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Brand


Het is een café vol tradities, van Carnaval en Marotte-prinsen, voetbalverhalen en verenigingen. Een café waar jong en oud zich thuis voelt en waar de muziek aangepast wordt aan de stemming. In café Schtad Zitterd is altijd wat te doen.Toon Hermans kijkt vanaf een gesigneerde foto achter de tap of het naar wens gaat in zijn geboorteplaats. De stamgasten en andere levensgenieters bevolken het lange buffet of de gezellige leestafel. Kinderen worden gezellig bezig gehouden met een spelletje en studenten kaarten hun spijbeluren weg. Met een pilsje of een van de andere specialiteiten van brouwer Brand, al dan niet vergezeld van een hapje van de uitgebreide kleine kaart.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland