Terug naar de voorpagina
Wat is de Drie Gezusters Den Bosch omarmd sinds de opening door de bewoners van Den Bosch en omstreken! Want het ontbrak Den Bosch nog aan een grote, spraakmakende uitgaansgelegenheid waar mensen van heinde en verre op af kwamen. Het grote pand in het centrum van de stad telt drie verschillende zalen die ieder hun eigen draai aan het begrip FEEST geven. De Après-ski waar het feest ongekend is, waar de meezingers afgewisseld worden met fijne herkenbare beats. De Club, met zijn twee verdiepingen en waterval een prettige omgeving om te dansen. En tenslotte natuurlijk de Pub, kenmerkend voor alle Drie Gezusters in Nederland. Hier is ruimte voor een rustmoment, even zitten en genieten van de gezelligheid. Maar kijk niet raar op als je we hier ook uitdagen om mee te doen! En sta je even stil aan de bar, dan laten we je alsnog bewegen middels de befaamde draaiende bars, die je overal in het pand tegenkomt.

De Drie Gezusters is ook een ideale locatie voor het houden van allerlei feesten en partijen, van verjaardag tot afstudeerborrel. Hiervoor verwijzen we u naar www.driegezusters.nl/zakelijk.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in De Drie Gezusters Den Bosch!


Uitgaan in Den Bosch doe je bij:
Drie Gezusters Den Bosch
Karrenstraat 77-81
5211EH Den Bosch
0736140569
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Discotheek
- Feestcafé
- Pub

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
19:00 tot 02:00
Vrijdag:
15:00 tot 04:00
Zaterdag:
19:00 tot 04:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Dommelsch
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


Wil je een keer op stap in een Drie Gezusters in een andere stad, en direct na het stappen je bed in kunnen rollen?

Maak gebruik van het Drie Gezusters Stappers arrangement! Daarvoor krijg je een prima bed en vijf consumptiemunten, te besteden in de Drie Gezusters in de betreffende stad. En we laten je ook nog eens lekker uitslapen, want je hoeft pas om 13:00 het hotel te verlaten.

Het Stappers arrangement kost slechts € 39,50 per persoon, op basis van minimaal twee personen, die op 1 kamer geplaatst worden. Betaling geschied bij aankomst aan de balie van het hotel. Ontbijt is niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via stappen@driegezusters.nl
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland