Terug naar de voorpagina
Drie Gezusters is inmiddels begrip in Tilburg en de rest van Nederland. Overdag een grand café, ’s avonds een kroeg waar je kunt gezellig stappen en feesten.

Sinds 13 december 2001 is Drie Gezusters Tilburg geopend, twee jaar later is deze locatie uitgebreid met een ongekende feestfabriek: de Drie Gezusters Après-ski.

De beneden- en bovenverdieping zijn ingericht in Oud Engelse stijl met veel donker hout, fraaie schouwen, gezellige zitjes met krukken maar ook zeer comfortabele Chesterfieldfauteuils. Zowel boven als beneden bevindt zich een grote ronde bar, die ronddraait om het barpersoneel heen. Een bijzondere ervaring want zittend aan de bar wordt er een rondleiding gegeven en men raakt nooit uitgekeken van wat er te zien is. Overdag de ideale plek voor een drankje op ons verwarmt terras of in een van onze nisjes. Na 22:00u gaat het meubilair aan de kant een vieren we feest met echte kroegmuziek en de hits van nu.

Via een grot-achtige verbinding achterin de zaak vind je de weg naar de Drie Gezusters Après-ski. Het feestcafé van Tilburg en omstreken. Hier mogen én gaan alle remmen los. Alleen voor feestneuzen!

Daarnaast hebben we één van de grootste terrassen in Tilburg. En met ruim 240 plaatsen is het op de hoek Piusplein/Paleisring heerlijk toeven met vooral in het voor- en seizoen erg lang zon.

Onze menukaart is die van een eetcafé met het doel gasten net dat beetje extra’s te bieden. We hebben een gevarieerde kaart met gerechten uit diverse werelddelen die op een originele manier bereid worden met een goede prijs/kwaliteit verhouding.
Wij hebben plaats voor zo’n 80 couverts en grotere gezelschappen na reservering.

De Drie Gezusters is ook een ideale locatie voor het houden van allerlei feesten en partijen, van verjaardag tot afstudeerborrel. Hiervoor verwijzen we u naar ‘arrangementen’.

Wij hopen u snel te mogen begroeten in De Drie Gezusters Tilburg!


Uitgaan in Tilburg doe je bij:
Drie Gezusters Tilburg
piusplein 10-11
5038WL Tilburg
0135453354
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Eetcafé
- Feestcafé
- Pub

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 02:00
Dinsdag:
11:00 tot 02:00
Woensdag:
11:00 tot 02:00
Donderdag:
11:00 tot 04:00
Vrijdag:
11:00 tot 04:00
Zaterdag:
11:00 tot 04:00
Zondag:11:00 tot 02:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Dommelsch
 
Terras:30-50 tafels
 
Extra's:- Dj


Wil je een keer op stap in een Drie Gezusters in een andere stad, en direct na het stappen je bed in kunnen rollen?

Maak gebruik van het Drie Gezusters Stappers arrangement! Daarvoor krijg je een prima bed en vijf consumptiemunten, te besteden in de Drie Gezusters in de betreffende stad. En we laten je ook nog eens lekker uitslapen, want je hoeft pas om 13:00 het hotel te verlaten.

Het Stappers arrangement kost slechts € 42,00 per persoon, op basis van minimaal twee personen, die op 1 kamer geplaatst worden. Betaling geschied bij aankomst aan de balie van het hotel. Ontbijt is niet inbegrepen.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met stappen@driegezusters.nl
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland