Terug naar de voorpagina
Barbecue Restaurant Gonzales
Als je gezellig met z´n allen een avondje uit wilt, anders dan anders, kies dan voor Gezelligheid met de grote G.


Uitgaan in Rotterdam doe je bij:
Barbecue Restaurant Gonzales Rotterdam
Charloise Hoofd 47
3087CA Rotterdam
010-2839235
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
17:00 tot 00:00
Dinsdag:
17:00 tot 00:00
Woensdag:
17:00 tot 00:00
Donderdag:
17:00 tot 00:00
Vrijdag:
17:00 tot 00:00
Zaterdag:
17:00 tot 00:00
Zondag:17:00 tot 00:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Barbecue Restaurant Gonzales ligt op een unieke locatie in Rotterdam-Zuid, direct aan de rivier, pal boven de Maastunnel. Lekker en ongedwongen een avondje uit bij Barbecue Restaurant Gonzales, het fraaie uitzicht op de rivier en de skyline van de Maasstad krijgt men er gratis bij!


Barbecueën in een restaurant
Niet op één grote gezamenlijke barbecue, maar op een speciale barbecue aan de eigen tafel! Dus iedereen zijn eigen spies op zijn eigen barbecue. Een avondje Gonzales aan het Charloisse Hoofd betekent een avond lang gezellig en onbeperkt barbecueën.
Waarbij, op het drankje en de koffie na, alles is inbegrepen, de heerlijke Gonzales soep, 11 soorten vlees en 5 vissoorten in heerlijke marinades, diverse sauzen, salades, fruit en Friet en stokbrood met kruidenboter. Op een buffet staan alle gerechten royaal uitgestald. Dit alles voorafgegaan door een aperitiefje van het huis

Een kok hebben we hier niet. Iedereen kan hier gezellig barbecueën, het hele jaar door. Onze gasten zijn daarbij zelf de kok. "Als gastheer en gastvrouw willen zij het, op de tonen van een sfeervol muziekje, voor iedereen gezellig maken. Dat is natuurlijk belangrijk, maar het is gewoon een complete en gezellige avond. Een lekker en ongedwongen avondje uit." Een avondje barbecueën is leuk om te doen, met z'n tweetjes, met vrienden, familie of collega's. Of voor verenigingen, een jubileum, het houden van een bedrijfsfeest met een barbecue er bij...

Kies dan voor Gezelligheid met de Grote G van Gonzales Rotterdam! Voor de ultieme dessertervaring is er onze overheerlijke chocoladefondue!

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland