Terug naar de voorpagina
Heerlijk lachen om improvisaties tijdens de optredens, genieten van de culinaire hoogstandjes die de keukenbrigade van Schellings u (à la carte) voorschotelt en vanaf het begin tot het einde in de watten worden gelegd door onze enthousiaste medewerkers in de bediening.

Een avond Schellings is een perfecte gelegenheid om samen met collega’s, de afdeling of het gehele bedrijf lekker uit te gaan. Als op zichstaand staand evenement of als afsluiting van een compleet dagprogramma.


Uitgaan in Rotterdam doe je bij:
Cabaret Restaurant Schellings
Voorhaven 51
3025AW Rotterdam
0104763455
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
18:30 tot 02:00
Donderdag:
18:30 tot 02:00
Vrijdag:
18:30 tot 02:00
Zaterdag:
18:30 tot 02:00
Zondag:18:30 tot 02:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Op de besproken avond wordt u tussen half zeven en zeven uur verwacht in ons restaurant aan de Voorhaven (op zondag wordt u tussen half zes en zes uur verwacht). Daar zullen onze medewerk(st)ers u van harte welkom heten, waarna u onder het genot van een aperitief uw menukeuze kunt bepalen. Gedurende de avond verzorgt de cabaretgroep van Schellings tussen de gangen door diverse optredens, waarbij liedjes (veelal humoristisch, soms serieus), kleine sketches en improvisaties de boventoon voeren. Bijzonder is dat u van tevoren (per fax of e-mail) enige informatie toe kunt spelen aan het cabaret. Het cabaret kan vervolgens op basis van uw informatie uw gezelschap op ludieke wijze in het zonnetje zetten
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland