Terug naar de voorpagina
Live Fire Concepts is een professioneel cateringbedrijf, gespecialiseerd in culinair buiten koken. Al onze gerechten worden traditioneel gerookt of geroosterd boven open vuur. De smaak van de seizoenen is onze inspiratie voor een lekker en verrassend menu. Wij kiezen voor ambacht en huisgemaakte bereiding. Bij ons geen saaie BBQ pakketten met smakeloze salades en sausjes; wij serveren een selectie originele, internationale BBQ specialiteiten. Geen zin om zelf te koken? Live Fire komt voor u BBQ-en, in heel Nederland en België. Genieten van Live Fire kan altijd; op een zwoele zomeravond of in de prikkelende koude in december.


Uitgaan in Eindhoven doe je bij:
Live Fire
Postbus 222
5500AE Eindhoven
0402070787
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
09:00 tot 00:00
Dinsdag:
09:00 tot 00:00
Woensdag:
09:00 tot 00:00
Donderdag:
09:00 tot 00:00
Vrijdag:
09:00 tot 00:00
Zaterdag:
09:00 tot 00:00
Zondag:09:00 tot 00:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Live Fire is dé BBQ specialist. Wij verzorgen het gehele jaar door voor u en uw gasten de lekkerste BBQ maaltijden op iedere door uw gewenste locatie in heel Nederland en België. Live Fire biedt catering op maat.Neem contact met ons op als u interesse heeft in onze BBQ Catering.Wij bespreken uw wensen en financiële mogelijkheden.Desgewenst komen wij bij u langs voor een nadere kennismaking. Samen bedenken wij uw favoriete BBQ menu.Live Fire kan u helpen met dranken, decoratie, inrichting, meubilair,locatie, etc. U ontvangt een offerte met duidelijk kostenoverzicht. Uiteindelijk zetten wij alle afspraken op papier en ondertekent u een opdrachtbevestiging.
Live Fire komt op de afgesproken tijd op uw locatie. Onze buitenkeuken plaatsen wij bij voorkeur op een verharde ondergrond van minimaal 3 x 3 meter. Waar mogelijk maken wij gebruik van een elektrische aansluiting 230 V. U hoeft van tevoren niets klaar te zetten en achteraf niets op te ruimen of af te wassen
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland