Terug naar de voorpagina
Café Hoegaarden is een gemoedelijk Belgisch eetcafé. Het is gelegen midden in het centrum van Tilburg aan het Piusplein. Je kunt hier de gehele dag terecht voor natuurlijk een overheerlijk Hoegaarden Witbiertje, kopje koffie, lunch, diner of borrel. Bij binnenkomst wordt je omarmd door Belgische sferen en wij zullen er voor zorgen dat u het gevoel krijgt dat je in je eigen woonkamer te gast bent. Ook hebben wij de beschikking over een groot terras, waar het goed toeven is op de zonnige dagen. Kortom u bent altijd welkom bij Café Hoegaarden en wij zullen er alles aan doen om uw verblijf bij ons zo aangenaam mogelijk te maken.


Uitgaan in Tilburg doe je bij:
Café Hoegaarden
Piusplein 2
5038WL Tilburg
013-7200622
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
12:00 tot 00:00
Dinsdag:
11:00 tot 00:00
Woensdag:
11:00 tot 00:00
Donderdag:
11:00 tot 02:00
Vrijdag:
11:00 tot 02:00
Zaterdag:
10:00 tot 02:00
Zondag:14:00 tot 00:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Bij Café Hoegaarden kun je uitstekend feesten. Party’s tot wel 500 personen. Het spreekt voor zich, dat je je nergens zorgen over hoeft te maken.

Zo kunnen we alles voor je regelen, een lunch, een koffietafel, een uitgebreid diner een lopend warm of koud buffet, een barbecue… noem maar op.

Café Hoegaarden heeft niet alleen een professioneel ingerichte keuken, maar ook een beamer, een podium, dansvloer en een ultramoderne audiovoorzieningen staan voor je ter beschikking.

En wil je er een band, bandje, zanger, pianist of andere entertainment…?
Wij bemiddelen graag…!

Dus heb je een feest… 25 jaar getrouwd, jubileum, bedrijfsfeest, trouwfeest, verjaardag, als je iets te vieren hebt… bij Café Hoegaarden kan alles…!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland