Terug naar de voorpagina
In Restaurant De Ondeugd kun je dineren in verschillende sferen.
Zo kun je bijvoorbeeld met z'n veertienen plaatsnemen in de gouden zaal ("Patio"), of eten in de discozaal vol glitter en glamour. Vaste gasten reserveren graag een tafeltje 'tussen de gordijnen'. Maar waar je ook zit, de sfeer is ongedwongen en een tikkeltje feestelijk.
Door de vele aparte hoekjes is De Ondeugd de 'place to be' op je eerste date of tijdens je verjaardag, maar dankzij de 120 zitplaatsen is De Ondeugd ook uitstekend geschikt voor grote(re) groepen.
De menukaart is Frans georienteerd met een Italiaans tintje. En alles wordt gemaakt van dagverse spullen. De prijs-kwaliteit-verhouding is uitstekend, beter gezegd: 'restaurant-eten voor eetcafe-prijzen'.
Als je eenmaal bij De Ondeugd hebt gegeten kom je er ongetwijfeld nog vaak terug!


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
De Ondeugd
Ferdinand Bolstraat 13
1072LA Amsterdam
0206726051
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
18:00 tot 01:00
Dinsdag:
18:00 tot 01:00
Woensdag:
18:00 tot 01:00
Donderdag:
18:00 tot 01:00
Vrijdag:
18:00 tot 01:00
Zaterdag:
18:00 tot 01:00
Zondag:18:00 tot 01:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


De Ondeugd staat sinds 1995 bekend om haar uitstekende mogelijkheden voor grote(re) groepen. Alles kan. En dat geldt ook voor onze arrangementen.
Sfeervolle ruimten, attente bediening en een zeer ervaren organisatie bieden uiteenlopende mogelijkheden. Verjaardagen. Borrels. Feesten. Business meetings en catering.

Geregeld feesten.
Voor party's, borrels en recepties staat onze organisatie klaar om alles voor u te regelen. Bij ons of op uw eigen locatie: waar dan ook, u heeft er geen omkijken naar. En, veel belangrijker, u kunt zelf ook onbezorgd genieten van een leuke avond!
Naast suggesties voor de creatieve invulling van de avond, helpen we bij het bepalen van het budget. Zodat een spraakmakende avond ook financieel voor herhaling vatbaar blijft.

Besloten besluiten.
Onze zakelijke kant. De informele sfeer van ons restaurant biedt volop kansen om het ijs te breken tijdens presentaties, seminars of alle-neuzen-dezelfde-kant-op-besprekingen. Maar ook uitgebreide zakenlunches behoren tot de mogelijkheden.

Even voorproeven.
Kan. U bent van harte welkom om de spraakmakende sfeer van De Ondeugd te komen proeven.
Maak eens een afspraak om de mogelijkheden voor uw bedrijf, groep of privé-aangelegenheid te bespreken. In een informeel gesprek laten wij u kennis maken met het onderscheidend vermogen van onze culinaire creativiteit, ons restaurant en ons organisatietalent.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland