Terug naar de voorpagina
Restaurant Calla's is genoemd naar de bloem Calla, van oorsprong een Mexicaanse bloem en het Griekse woord voor mooi.De serene schoonheid van de Calla en het ingetogen karakter van deze bloem passen uitstekend bij het dito karakter van het restaurant. Het restaurant is geopend sinds september 1998. Sinds 2001 in het bezit van 1 michelinster.
Eigenaar en chefkok van Calla’s is Marcel van der Kleijn samen met zijn vrouw Sharon van Tongeren. In het restaurant zijn Jan Pronk en Jaco van Hinsbergen verantwoordelijk voor de uitgebreide wijnkaart en voor de meest optimale wijn/spijscombinaties.


Uitgaan in Den Haag doe je bij:
Restaurant Calla's
Laan van Roos en Doorn 51 A
2514BC Den Haag
07034555866
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
12:00 tot 22:00
Woensdag:
12:00 tot 22:00
Donderdag:
12:00 tot 22:00
Vrijdag:
12:00 tot 22:00
Zaterdag:
18:00 tot 22:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


FG stijl uit Amsterdam van designers Colin Finnegan en Gerard Glintmeijer zijn hier verantwoordelijk voor het interieur en ontwerp.De gebruikte kleurstellingen zijn zacht en natuurlijk en het restaurant straalt rust uit, prachtige stoelen bekleed met kalfsleer maken de tafels af.
Bij de entree is een sfeervolle aperitief lounge ingericht, waar men heerlijk kan genieten van een glas champagne. Er bestaat ook de mogelijkheid om met een select gezelschap (max 8 couverts) gebruik te maken van de ‘chef’s table’ die uitzicht biedt op de open keuken. De keuken van Calla’s is klassiek zonder tierlantijnen, maar met een moderne stijl. De producten zijn dagvers en soms van eigen import. De smaak is puur en licht en kleurschakeringen in het voedsel maken de opmaak. Uiteraard werkt men met
seizoensproducten vaak vanuit de directe omgeving, met een voorkeur voor vis.
Het maandelijks wisselende Prestige menu geeft een juiste vertaling weer van de stijl van koken van restaurant Calla’s. Het Prestige menu start met 5 gangen en is uit te breiden tot 8 gangen, bij alle keuzes kan men een optimaal afgestemd wijnarrangement kiezen.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland