Terug naar de voorpagina
Hotel Oranjeoord is een sfeervol driesterrenhotel in het monumentendorp Hoog Soeren, het hoogste punt van de Veluwe. Het hotel ligt temidden van de bossen en landerijen van natuurreservaat De Kroondomeinen, op enkele kilometers van Apeldoorn. Het uit 1898 daterende hotel was ooit koninklijk bezit.

Decennialang is Hotel Oranjeoord al een rustpunt voor toevallige passanten. Wat is er heerlijker dan na een boswandeling hier te genieten van een High Tea op een lome zondagmiddag? Hotelgasten ervaren in Hotel Oranjeoord de loutering van serene stilte en een schitterende natuur.

Vorig jaar november heropende Hotel Oranjeoord, na een wisseling van eigenaars en een maandenlange verbouwing, zijn deuren. Het nieuwe Oranjeoord is een stijlvol hotel geworden met de gastvrijheid van toen, maar met een eigentijdse uitstraling en het comfort van nu. Het hotel beschikt onder meer over 29 modern ingerichte kamers, van alle gemakken voorzien, acht vergaderruimten en een sfeervolle lounge. Het à la carte restaurant HoogHeid, de brasserie, de serre en het grote terras bieden plaats om uitgebreid te dineren, of te genieten van een drankje en heerlijke maaltijd. Tevens kunt u dineren aan de bar in de open keuken. Ook beschikt Hotel Oranjeoord over een partyzaal (tot 300 personen) en een fraaie beautysalon.


Uitgaan in Apeldoorn doe je bij:
Hoogheid/Hotel Oranjeoord
Hoog Soeren 134
7346AH Apeldoorn
0555191227
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
11:30 tot 22:00
Dinsdag:
11:30 tot 22:00
Woensdag:
11:30 tot 22:00
Donderdag:
11:30 tot 22:00
Vrijdag:
11:30 tot 22:00
Zaterdag:
11:30 tot 22:00
Zondag:11:30 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Hoog Soeren en omgeving biedt alle ruimte voor het maken van tochtjes en excursies. In en rond het dorp zijn talrijke wandel- en fietsroutes uitgezet, waaronder die rond Het Aardhuis, het voormalige jachtchalet van koning Willem III. Apeldoorn, op enkele kilometers afstand, heeft een grote verscheidenheid aan winkels en musea. Voor een avondje theater kunt u naar de schouwburg, het Congrescentrum Orpheus.

Een speciale attractie is de internationaal bekende Apenheul. Verder kunt u een bezoek brengen aan Paleis Het Loo met zijn schitterende tuinen, Park Berg & Bos, de Koninklijke Houtvesterijen, het Van Reekum Museum, de Koningin Julianatoren, de Veluwsche Stoomtrein, Dierenpark Wissel in Epe, het Rijksmuseum Kröller-Müller met beeldentuin in Otterlo en het Nationale Park De Hoge Veluwe.


Wilt u een fiets huren, dan biedt Hotel Oranjeoord u die gelegenheid. Bos en heide nodigen u zeker uit tot interessante verkenningstochten. Rust en ontspanning vindt u ook op de naastgelegen 9-holes golfbaan van de Veluwse Golfclub.

Hotel Oranjeoord beschikt over een shuttleservice naar station Apeldoorn, deze is op reservering beschikbaar.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland