Terug naar de voorpagina
Restaurant De Herberg stelt zich voor als een à la carte restaurant, met een Nederlandse-Bourgondische keuken, waar U zowel Vlees-, Vis- als Vegetarische gerechten kunt vinden.

Biologisch Dineren
In de Herberg gaat men voor zover mogelijk uit van Biologische producten. Het Varkensvlees komt van volledig op natuurlijke wijze gehouden varkens uit Simpelveld en het rundvlees (Limousin ras) betrekken we van de "Overhekerhof" te klimmen (een gecertificeerd bedrijf voor biologisch vleesvee in Limburg).
Het vlees wordt voor ons op ambachtelijke wijze verwerkt door natuurslagerij "Frank Groven"
Uw diner wordt afgewerkt met: warme biologisch (dynamische) groentes van het seizoen, twee aardappelgerechten, biologische (dynamische) rauwkost, mayonaise en ambachtelijk vervaardigde sauzen. Het doel is het laten winnen van de natuurlijke sterke smaak van de producten zelf.
De chef-kokkin Bep Broekema-van Dijk zorgt samen met een aantal assistenten voor een verrassend maal. In De Herberg werkt met nog eerlijk met potten en pannen.

Streekproducten.
Ook de groenten komt van biologische (dynamische)producten vanuit de streek zoals "de tuin van Sint Pieter" op de Pietersberg of van de biologische markt in Maastricht of Aken of .... (Ze zijn vers en alle kracht en smaak zijn nog zoals het behoorde te zijn.)


Uitgaan in Valkenburg a/d Geul doe je bij:
Herberg De
Vroenhof 148
6301KJ Valkenburg a/d Geul
0436040277
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
gesloten
Vrijdag:
17:00 tot 22:00
Zaterdag:
17:00 tot 22:00
Zondag:13:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Het eten in De Herberg is vers en wordt pas klaargemaakt op het moment dat U dat vraagt. Dit houdt in dat U wat langer geduld moet hebben, maar dat U zeker bent van een vers en fris product, dat nog met de hand is bereid.
De herbergier zorgt voor het veraangenamen van de tijd door U te entertainen met vele 3 demensionale hersenkrakers.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland