Terug naar de voorpagina
Heerlijk eten in een rustige, huiselijke jaren ‘20 sfeer met kaarsverlichting, prachtige bloemen en relaxte jazzmuziek op de achtergrond.

Zomers kun je buiten eten op het mooi aangeklede, comfortabele terras.

De prachtige gerechten worden zoveel mogelijk met biologische producten bereid en de frequent wisselende kaart bevat zoveel creatieve gerechten dat het soms moeilijk is te kiezen.
Ongebruikelijk voor Amsterdam hebben ook vegetariërs een ruime keus.
Ook de wijnkaart is bijzonder en bevat 60 wijnen waarvan er 11 per glas geschonken worden. Verder is er, uniek voor Amsterdam, een Champagne kaart met een keuze uit 4 verschillende Champagnes per glas. En dan is er tot besluit een zeer uitgebreide digestief tafel met o.a. oude Cognacs, Armangnacs en Calvados en prachtige grappa’s, allemaal tegen zeer redelijke prijzen.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
DE WITTE UYL
Frans Halsstraat 26
1072BR Amsterdam
0206700458
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
18:00 tot 23:00
Woensdag:
18:00 tot 23:00
Donderdag:
18:00 tot 23:00
Vrijdag:
18:00 tot 23:00
Zaterdag:
18:00 tot 23:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


In 'dit knusse restaurant met jaren dertig-interieur' kun je 'culinair op avontuur', want de kaart biedt daartoe genoeg uitdagingen. 'De dagcreaties zijn vaak subliem' en het huisgemaakte ijs is 'simpelweg fabulous'. Ook wijnliefhebbers wanen zich hier in 'de zevende vinologische hemel', want naast veel kennis van wijnen heeft dit adres ook 'bijzondere soorten' en allerlei 'bruisende champagnes' in huis. 'Een pareltje in de Pijp!'

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland