Terug naar de voorpagina
Hostellerie Munten

Welkom in ons monumentale pand, ingericht voor moderne gastvrijheid. Op een even historische als plezierige plek in het Midden-Limburgse stadshart van Weert laten wij u graag (mee)genieten van alles wat gastvrijheid tot een kunst maakt.

Vanaf het moment van aankomst tot aan het afscheid ervaart u in Hostellerie Munten het warme gevoel dat nooit verveelt: dat
van verwennerij! De staf en witte en zwarte brigade doen er alles aan om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Met gevoel voor detail, voor smaak en met toewijding.

Laat u voor goed eten, gezellig feesten en/of lekker slapen onthalen op een gastvrije ontvangst door het enthousiaste team van de familie Munten.


Uitgaan in Weert doe je bij:
Hostellerie Munten
Wilhelminasingel 276
6001GV Weert
0495531057
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
07:00 tot 23:00
Dinsdag:
07:00 tot 23:00
Woensdag:
07:00 tot 23:00
Donderdag:
07:00 tot 23:00
Vrijdag:
07:00 tot 00:00
Zaterdag:
17:00 tot 00:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


In ons gezellige eetcafé bent u welkom voor een kopje koffie of voor een keuze van de menukaart, met daarop o.a. lunchgerechten, dagschotels, weekmenu’s en gevarieerde borrelhapjes.

Voordat u aan tafel gaat in het sfeervolle restaurant met royale tuinerker laten wij u acclimatiseren onder het genot van een aperitief. Dit kan in een luxe fauteuil bij de open haard in de lounge of, bij mooi weer, buiten op het terras in onze intieme stadstuin. Wanneer de omstandigheden het toelaten, serveren wij desgewenst ook uw maaltijd in de tuin.

De uitgebreide menukaart van het restaurant is opgebouwd uit drie-, vier- en vijfgangen keuzemenu’s. De keuze wisselt elk kwartaal, zodat wij alle specialiteiten kunnen opnemen die het seizoen te bieden heeft.

In het 4 sterren hotel is de historische indeling bewaard en gecombineerd met de luxe van een nieuwe inrichting. Hostellerie Munten beschikt over 14 in comfort en ruimte gevarieerde hotelkamers.

Graag tot ziens in Hostellerie Munten!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland