Terug naar de voorpagina
Een sfeervol en ruim opgezet restaurant met een uitstekende Franse keuken van hoog niveau. U kunt hier zeven dagen per week terecht voor ontbijt, lunch en diner. Ook kunt u elke dag genieten van een high tea.

De kok maakt veel gebruik van seizoensproducten, waardoor de menukaart zeer afwisselend is. De wijnkaart biedt een verfijnde wijnselectie met een prettige prijsstelling. Geen wonder dus, dat behalve hotelgasten ook veel mensen uit Breda en omgeving het restaurant weten te vinden.

Het restaurant is zeer geschikt om een feest of groepsdiner te organiseren voor maximaal 125 mensen. Onze internationale keukenbrigade en de gemoedelijke sfeer maken van uw bijeenkomst een gegarandeerd succes. Vraag vrijblijvend naar de diverse mogelijkheden; wij maken graag een offerte op maat.

Regelmatig kunt u in ons restaurant tijdens een diner of borrel genieten van live piano muziek. Als u wilt weten wanneer onze pianist Vincent Boot aanwezig is kunt u zijn website bezoeken: www.pianistbreda.nl of u kunt contact opnemen met onderstaand telefoonnummer.


Uitgaan in Breda doe je bij:
Restaurant Brabant
Heerbaan 4
4817NL Breda
0765224666
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
10:00 tot 22:00
Dinsdag:
10:00 tot 22:00
Woensdag:
10:00 tot 22:00
Donderdag:
10:00 tot 22:00
Vrijdag:
10:00 tot 22:00
Zaterdag:
10:00 tot 22:00
Zondag:10:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Het restaurant is gevestigd in Amrâth Hotel Brabant.

Feest of partij, een vergadering of gewoon een lekker weekendje weg in deze mooie en gezellige Brabantse stad? De deuren van het comfortabele Hotel Brabant in Breda staan voor u open! Hotel Brabant is een viersterrenhotel aan de rand van het Bredase centrum en voldoet aan de hoogste standaards van comfort, luxe en gastvrijheid.

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland