Terug naar de voorpagina
Golden Tulip Hotel Central, gelegen aan het gezellige Middeleeuwse marktplein in het centrum van s-Hertogenbosch,is d perfecte locatie voor een optimaal verzorgd verblijf. Dit familie bedrijf bestaat sinds 1905 en staat bekend om zijn vriendelijkheid, uitstekende kwaliteit en de alom bekende Brabantse Gastvrijheid!

Met maar liefst 2 restaurants en 2 bars heeft u meer dan genoeg keuze voor een gezellige avond uit. Geniet van de Frans/Nederlandse keuken in ons la carte restaurant "De Leeuwenborgh". Voor diverse heerlijke dagspecialiteiten heten wij u graag van harte welkom in de Brasserie Central.

In Tony's bar kunt u een heerlijk aperitief genieten, terwijl voor een drankje tot in de late uurtjes onze Moriaenbar uitermate geschikt is. Live Jazz muziek op elke eerste vrijdag van de maand en iedere zondag een heerlijke Bossche Brunch gecombineerd met de echte Bossche gezelligheid maken het plaatje compleet!

Voor het vieren van uw feest, receptie of diner bieden wij u diverse mogelijkheden. Uiteraard geheel afgesteld op uw wensen. Naast onze 14de eeuwse Gotische Gewelvenkelder "De Hoofdwacht" beschikt het hotel over prachtige multifunctionele zalen die zeer geschikt zijn voor uw feest, receptie en/of diner. Graag adviseren wij u omtrent alle mogelijkheden.


Uitgaan in Den Bosch doe je bij:
De Leeuwenborgh
Markt 51-57
5211JW Den Bosch
0736926926
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
10:00 tot 22:00
Dinsdag:
10:00 tot 22:00
Woensdag:
10:00 tot 22:00
Donderdag:
10:00 tot 22:00
Vrijdag:
10:00 tot 22:00
Zaterdag:
10:00 tot 22:00
Zondag:10:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


De gezelligheid die u vindt in de binnenstad en ons hotel ziet u terug in de 124 kamers; warm, knus en voorzien van alle gemakken. Neemt u voor onze arrangementen en aanbiedingen gerust eens een kijkje op onze website www.hotel-central.nl

Zowel met auto als met het openbaar vervoer, is het hotel goed bereikbaar. De openbare parkeergarage De Tolburg is gelegen tegenover de hotelingang. Voor deze garage zijn bij de hotelreceptie speciale uitrijkaarten te verkrijgen

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland