Terug naar de voorpagina
Van Harte- Eten en drinken met een verhaal
Het in de Hartenstraat (één van de karakteristieke negen straatjes) gevestigde Van Harte heeft een gemoedelijke en eigentijdse uitstraling. Buiten staat bij mooi weer een bescheiden terras waar men bij mooi weer kan genieten van de hele dag aanwezige zon en de levendige ambiance van de buurt. Binnen heeft het voorste deel van de zaak een bakstenen muur met een, elke twee maanden wisselende, foto-expositie, een ruime leestafel met grote lampen en een gezellige bar. Het laatste deel begint na een hoge lichtkoepel en is sfeervol behangen. De aan de muurzijde aanwezige comfortabele zitbanken dragen verder bij aan het gevoel dat je bij Van Harte in je eigen huiskamer zit.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
Van Harte
Hartenstraat 24
1016CC Amsterdam
0206258500
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
10:00 tot 01:00
Dinsdag:
10:00 tot 01:00
Woensdag:
10:00 tot 01:00
Donderdag:
10:00 tot 01:00
Vrijdag:
10:00 tot 01:00
Zaterdag:
10:00 tot 01:00
Zondag:11:00 tot 19:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Bij Van Harte kan men op een kwalitatief hoog niveau eten en drinken in een vriendelijke atmosfeer en voor een zeer betaalbare prijs. De no-nonsense keuken van Van Harte, die dagelijks is geopend tot 23.00 uur, heeft een overwegend klassieke (Franse en Mediterrane) basis. Er wordt alleen gewerkt met de beste, verse ingrediënten die elke dag zelf gehaald of aangeleverd worden. De bediening is op een informele manier professioneel, hartelijk en altijd servicegericht. Met enthousiasme worden de gasten geïnformeerd over de producten en de gevarieerde en alleszins redelijk geprijsde wijnkaart.

De avondkaart van Van Harte is bescheiden: twee keer vlees, twee keer vis en een vegetarisch gerecht. Daarnaast kan gekozen worden uit vijf voor- en vijf nagerechten. Buiten de kaart om zijn er altijd nog een aantal dagspecialiteiten te bestellen. De kaart wordt bewust klein gehouden om acht keer per jaar met een nieuwe kaart te komen. Zo blijft het aanbod groot en worden de gasten steeds opnieuw verrast.

Van Harte is elke dag om 10.00 uur ’s ochtends geopend. Vanaf die tijd is iedereen welkom voor een kop koffie, thee of een ander drankje en kan men een keuze maken uit de aantrekkelijke, uitgebreide lunchkaart. Naast diverse broodjes kan men kiezen uit twee pastamaaltijden, soepen, diverse salades en huisgemaakte taarten. Op verzoek kan ook van de avondkaart gegeten worden. In de middag kan men natuurlijk ook lekker genieten van een heerlijk glas wijn of een biertje, met daarbij wellicht een smakelijk hapje van de borrelkaart.U bent Van Harte welkom!
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland