Terug naar de voorpagina
Bar-Bistro Pieke Potloed is gelegen in de Sporenstraat in het hart van Maastricht. Deze typisch Maastrichtse zaak met zijn bourgondische uitstraling is al reeds 50 jaar in familiehanden.

De naam Pieke Potloed komt van de legendarische belhamel uit het poppenspel van Pieke Dassen. Hierdoor is in Maastricht deze naam uitgegroeid tot een begrip.

Binnen krijgt men door het bruine hout, de veldbrandstenen wanden en boerenstenen vloer een indruk van het bourgondische leven dat zo past bij Maastricht. Warmte, gezelligheid en vriendelijkheid zijn onze sterke punten waardoor u zich welkom voelt in deze typisch Maastrichtse sfeer.

Genietend van al het mooie en lekkere wat onze Maastrichtse kaart te bieden heeft, zullen onze gasten Pieke Potloed graag tot hun vaste verblijf willen maken. De menukaart blinkt uit door een scala van Limburgse producten, zowel wat betreft drank - als streekgerechten, die bourgondisch worden gepresenteerd op houten en/of bourgondisch bruin servies.

Het terras in de binnentuin is een oase van rust temidden van de stadsmuren. Hier kunt u van al onze mooie gerechten genieten in weer die typische sfeer, die u nergens anders vindt in het Maastrichtse stadscentrum.


Uitgaan in Maastricht doe je bij:
Pieke Potloed
Sporenstraat 5
6211EB Maastricht
0433215968
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
11:00 tot 01:00
Woensdag:
11:00 tot 01:00
Donderdag:
11:00 tot 01:00
Vrijdag:
11:00 tot 01:00
Zaterdag:
11:00 tot 01:00
Zondag:12:00 tot 01:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Veel van onze gerechten zijn ontstaan toen het eten zijn intrede deed in de Maastrichtse cafés Dit gebeurde in de jaren 80 ,waardoor Maastricht uitgroeide tot het culinaire mecca dat het nu is. Doordat de zaak van ouder op kind overging werd de receptuur niet alleen gehandhaafd maar door de jaren heen zelfs verbeterd. Al onze producten worden bourgondisch gepresenteerd en u proeft de ambachtelijkheid van onze gerechten, welke vers en met zorg zijn bereid.

Neem bijvoorbeeld onze uiensoep, die door zijn unieke receptuur nergens zo gegeten wordt als bij ons en daarom zo beroemd is. Saté eten lijkt in Maastricht te zijn ontdekt wanneer u onze saté proeft die met zorg, in eigen keuken, vanaf het stokje wordt bereid. Om maar te zwijgen over onze typisch Maastrichtse gerechten die stuk voor stuk hun eigen unieke smaak hebben bij ‘’Pieke Potloed’’
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland