Terug naar de voorpagina
Café Thomas is een sfeervolle, gezellige, open en gastvrije locatie in hartje Eindhoven. Laten we eerst even kennis maken met de geschiedenis van het pand. Waarom heet Café Thomas, Café Thomas? In de 19de eeuw ontwierp een zekere mijnheer Thomas van Dijck dit prachtige pand.


Van origine was het pand bedoeld voor het Eindhovense Mannenkoor. In de loop der jaren met een aantal omzwervingen van ondernemers is het pand in 1997 met respect gerestaureerd. Het werd Grand café Mijnheer van Dijck. Grand café Mijnheer van Dijck was een chique zaak met een hoge drempel. Het was dé ontmoetingsplaats voor de welgestelde Eindhovenaar.


Maar in de loop van de tijd wilde Mijnheer van Dijck voor een breed publiek toegankelijk zijn. Hierbij mocht iedereen hem dan ook bij zijn voornaam noemen, namelijk Thomas.


Uitgaan in Eindhoven doe je bij:
Cafe Thomas
Stratumseind 23
5611EN Eindhoven
0402365393
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Danscafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
20:00 tot 02:00
Woensdag:
20:00 tot 02:00
Donderdag:
20:00 tot 02:00
Vrijdag:
20:00 tot 04:00
Zaterdag:
20:00 tot 04:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:21-25
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Grolsch
 
Terras:1-5 tafels
 
Extra's:- Dj


Café Thomas is al reeds vele jaren niet meer weg te denken uit het studentenleven in Eindhoven. Niet alleen vanwege de drukte, gezelligheid en sfeer tijdens de reguliere stapavonden maar ook door de vele studentenfeesten die er plaatsvinden en de speciale acties op de doordeweekse dagen en avonden. Dit alles vindt plaats in de unieke omgeving en atmosfeer van ons monumentale pand met zijn hoge plafonds, fraaie ornamenten en de diverse (dans-) podia.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland