Terug naar de voorpagina
R I J S T T A F E L R E S T A U R A N T sinds 1922

Welkom bij Indonesisch restaurant Tampat Senang waar u sfeervol kunt dineren. Op 1 januari 1922, werd het Indisch restaurant Tampat Senang in Den Haag geopend. Tampat Senang betekent een plaats waar men zich behaaglijk voelt. De rijsttafel heeft een wereldwijde reputatie verworven, de bediening geschiedt nog altijd op de attente en snelle wijze die van het begin af de gasten het gevoel gaf dat hun bezoek een eer was voor Tampat Senang. Het presenteren van de haast ontelbare schaaltjes -ieder met zijn eigen geurige inhoud- en de kelners in originele klederdracht brengen de gasten in een feestelijke stemming. Wie als gast in Den Haag vertoeft zal een bezoek aan Tampat Senang als een onvergetelijk hoogtepunt van zijn reis ervaren en beseffen dat dit unieke restaurant inderdaad een plek is waar men zich behaaglijk voelt. Tevens kunt u op zwoele zomer avonden rustig van uw gerecht genieten in onze tropische tuin. Bij ons bent u aan het juiste adres voor het organiseren van diners ten behoeve van feesten, trouwerijen en partijen. U kunt bij ons een complete zaal huren en in alle beslotenheid genieten van een drankje en een hapje.


Uitgaan in Den Haag doe je bij:
Tampat Senang
Laan van Meerdervoort 6
2517AJ Den Haag
0703636787
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
18:00 tot 22:00
Dinsdag:
18:00 tot 22:00
Woensdag:
18:00 tot 22:00
Donderdag:
18:00 tot 22:00
Vrijdag:
18:00 tot 22:00
Zaterdag:
18:00 tot 22:00
Zondag:18:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Bij Tampat Senang bent u aan het juiste adres voor het organiseren van diners ten behoeve van feesten, trouwerijen en partijen. U kunt bij ons een complete zaal huren en in alle beslotenheid genieten van een drankje en een hapje.

A R R A N G E M E N T E N

Wilt u op uw huwelijksdag eens iets anders dan anders?
Wij hebben een capaciteit tot circa 80 personen. 's Zomers kunnen wij onze prachtige, exotische tuin erbij betrekken met plaats voor nog eens 50 personen. Bel ons vrijblijvend voor een prijsopgave van een trouwarrangement inclusief autoverhuur. Wij verzorgen voor u en uw gasten de hapjes, de drankjes en het diner. Een prettige gedachte dat u zich geen zorgen hoeft te maken om de hapjes en de drankjes. De mogelijkheden variƫren van hapjes tot compleet verzorgde rijsttafels uit onze eigen keuken.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++


S F E E R

De sfeer in de hoge kamers versierd met veel authentieke kunstvoorwerpen en de originele inrichting houden de nostalgie vast. Veel is er veranderd in de wereld maar Tampat Senang weet al meer dan een halve eeuw die verfijnde sfeer te behouden.

Bijzonderheden : E X O T I S C H E - T U I N.


++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland