Terug naar de voorpagina
'De Kersentuin' één van de bekendste restaurants van Amsterdam, befaamd om haar attente bediening, informele ambiance en de Franse keuken als basis.

De Kersentuin dankt haar naam aan de Japanse tuin van rust en genot. De Kersentuin is voor iedereen die van een eerlijke en pure manier van koken en dus eten houdt, in een modern eigentijdse omgeving. Zo is ook haar inrichting. Chef de Cuisine Marcel de Leeuw staat samen met zijn brigade voor verrassend en creatief. Graag nemen zij u mee op een culinaire ontdekkingsreis.

Gastronimisch, gastvrij & genieten. Dat is waar het vernieuwde restaurant De Kersentuin voor staat. We laten ons inspireren door al het moois uit de natuur. Door biologische of eerlijke producten te kopen, bij onze vertrouwde leveranciers.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
De Kersentuin
Dijsselhofplantsoen 7
1077BJ Amsterdam
0205705600
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
18:30 tot 22:00
Dinsdag:
18:30 tot 22:00
Woensdag:
18:30 tot 22:00
Donderdag:
18:30 tot 22:00
Vrijdag:
18:30 tot 22:00
Zaterdag:
18:30 tot 22:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Dagelijks kunt u een wisselend 2 gangen lunch genieten, desgewenst geserveerd in 1 uur. Maandelijks vindt u op de menukaart nieuwe creaties tussen blijvende favoriete gerechten. Naast de a la carte kaart kunt u kiezen uit een zelf samen te stellen meergangen menu, voor een vaste prijs. Uiteraard zijn de gerechten perfect te combineren met betaalbare kwaliteitswijnen. Hiernaast heeft Marcel de Leeuw prachtige gerechten op het wisselende maandmenu gekozen.
In De Kersentuin kan de gast zelf ook actief zijn! Marcel de Leeuw organiseert meerdere culinaire kookworkshops. En ook voor een interactief diner waar alle zintuigen aan bod komen, is een interactieve avond die Marcel de Leeuw organiseert samen met Wouter Rink, restaurant manager.

Alle activeiten van De Kersentuin kunt u volgen via www.dekersentuin.nl Via deze website en via e-nieuwsbrieven houdt De Kersentuin haar gasten op de hoogte van culinair nieuws, wetenswaardigheden van de Chef, recepten, workshops en meer.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland