Terug naar de voorpagina
Ja, Café-Restaurant Vrij, uiteraard gelegen aan de Vrijheidlaan nr. 77 in de Rivierenbuurt van Amsterdam. Vrij is gehuisvest in een historisch horecapand dat in de jaren '20 van de vorige eeuw ontworpen is door de welbekende architect "Berlage".

De stijl van het interieur is echter modern, we beschikken over een ruime bar, kleine- en grotere tafels alsmede een gezellige loungehoek. Daarnaast beschikken we over een fraaie keuken, alwaar wereldse gerechten van alleen dagverse producten voor u worden bereid door een jong team van enthousiaste koks en medewerkers.

Vrij is uitermate geschikt voor zowel privé als voor zakelijk bezoek. Want zowel met eigen- als openbaar vervoer zijn wij goed bereikbaar. Voor minder bekenden; Vrij is gelegen tussen beurs- en congrescentrum RAI en het Amstelstation/Berlagebrug, terwijl de Utrechtsebrug op luttele minuten afstand bij ons vandaan ligt.

U kunt bij ons genieten van bijvoorbeeld een goed glas wijn met een bijpassend hapje, terwijl 's avonds tot 23.00 uur van de kaart een keuze kan worden gemaakt uit één van onze heerlijke gerechten.

Vrij is meer dan een café-restaurant; Zo hebben wij een open podium waar artiesten kunnen schitteren. Hierbij moet u denken aan stand up comedians, Jazz sessions, zang en dans. Kijk voor meer infomatie op onze "Open podium" agenda.

Tot slot: Vrij beschikt over een zonnig terras en niet onbelangrijk, het parkeren. 'S avonds na 19.00 uur en op zondag kunt u in ons gebied gratis parkeren. Wij hopen u eens in een ongedwongen sfeer te mogen verwelkomen.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
Restaurant VRIJ
Vrijheidslaan 77
1079KG Amsterdam
0206448574
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
16:00 tot 00:00
Dinsdag:
16:00 tot 00:00
Woensdag:
16:00 tot 00:00
Donderdag:
16:00 tot 00:00
Vrijdag:
16:00 tot 01:00
Zaterdag:
16:00 tot 01:00
Zondag:14:00 tot 00:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Restaurant vrij is ook bijzonder geschikt voor recepties, feesten en partijen. Vanaf 35 personen berekenen wij geen zaalhuur en is het restaurant exclusief voor u.

www.restaurant-vrij.nl
Hyves: vrij-amsterdam
email:restaurantvrij@live.nl
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland