Terug naar de voorpagina
Envy is een delicatessen restaurant aan de Prinsengracht. Naar Italiaans idee, met Amsterdamse insteek. Bij Envy eet je charcuterie, kazen en delicatessen met het perfecte glas wijn erbij. De kaart wisselt wekelijks, afhankelijk van de mooie verse producten die worden aangeboden. Er zijn geen traditionele voor-, hoofd- of nagerechten maar kleine gerechten die niet te groot zijn, zodat je makkelijk kunt delen met je tafelgenoten. Oesters gaan per stuk, kaviaar kan per gram besteld worden. Envy kreeg een Bib Gourmand van Michelin.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
Envy
Prinsengracht 381
1016HJ Amsterdam
0203446407
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
18:00 tot 01:00
Dinsdag:
18:00 tot 01:00
Woensdag:
18:00 tot 01:00
Donderdag:
18:00 tot 01:00
Vrijdag:
12:00 tot 03:00
Zaterdag:
12:00 tot 03:00
Zondag:12:00 tot 01:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


Geïnspireerd door de charme van de kleine winkelrestaurantjes in Italië waar een dorpsslager niet alleen vlees verkoopt, maar ook zijn producten laat proeven, advies geeft over welke wijn past bij welk gerecht en het laatste nieuws uit het dorp bespreekt is restaurant Envy ontstaan.
Een ontmoetingsplaats waar verse producten, hoogwaardige delicatessen en goede wijnen centraal staan. Hoewel de plek geen winkelfunctie heeft, wekt het een zelfde soort gevoel op. Concrete Design koos voor een combinatie van een strak interieur met een huiskamerachtige sfeer. Een ruime open keuken die tegelijkertijd de etalage vormt. Als je langsloopt, word je als vanzelf naar binnen getrokken. Zo proef je direct de sfeer van het restaurant en kun je zien wat er zoal op het menu staat. Een van de wanden in het restaurant bestaat uit 26 koelkasten. Hierin staan de wijnen en zijn de verschillende producten uitgestald; de kazen, worsten, oesters, jammen en chutneys. Zien eten doet eten…

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland