Terug naar de voorpagina
Vergeet etiquette en à la carte eten. In supperclub eet je liggend en is het 5-gangen diner een spannend verrassingsmenu. Voor, tijdens en na het eten kun je genieten van muziek, optredens, kunst, personeel of de gasten zelf. Een supperclub avond is pas geslaagd als alle vijf de zintuigen geprikkeld zijn. Je kunt hier jezelf zijn en jezelf laten gaan. Wil je iets nieuws, iets anders, kortom echt iets beleven, dan is supperclub the place to be.


Uitgaan in Amsterdam doe je bij:
supperclub
Jonge Roelensteeg 21
1012PL Amsterdam
0203446400
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
19:00 tot 01:00
Dinsdag:
19:00 tot 01:00
Woensdag:
19:00 tot 01:00
Donderdag:
19:00 tot 01:00
Vrijdag:
19:00 tot 03:00
Zaterdag:
19:00 tot 03:00
Zondag:19:00 tot 01:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels
 
Extra's:


supperclub bestaat uit vier ruimtes:

La Salle Neige
Dit is het restaurant annex podium annex galerie op de eerste verdieping. Het is ruim, met brede balkons en geblindeerde ramen, alles in crispy clean wit. Langs de zijkanten liggen witte matrassen. Schoenen uit en vergeet alle regels. Geef je over en geniet! Vanaf je matras kun je de koks in de open keuken aan het werk zien.

Le Bar Rouge
Dit is het hart van de Club. Gloeiend rood interieur, sexy en stijlvol. Een mooie, lange glanzende bar waarboven de knalrode gloeiende neonletters BAR. Kenmerkend voor supperclub, zowel op de Cruise, maar ook in San Francisco en Istanbul verlichten deze letters de bar. Hier kun je een aperitief drinken voor het diner en ’s avonds na het eten kun je er dansen.

La Chambre Obscure
Helemaal in geheimzinnig zwart. De darkroom van supperclub. Vaak gebruikt voor fotoshoots. Als de zeven zwarte bedden zijn opgevouwen, heb je een waanzinnige ruime dansvloer. Als ze uitgeklapt zijn, kun je er zitten, liggen en relaxen.

Les Toilettes Noires
De toiletten zijn unisex. Maar je kunt wel kiezen: gay of hetero. Het gay toilet is de rookruimte.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland