Terug naar de voorpagina
De Beren eetcafés staan zowel voor een vriendelijke en ongedwongen sfeer als voor kwalitatief goed eten tegen een schappelijke prijs. De Beren eetcafés zijn al bijna 25 jaar een begrip. Ze zijn gevestigd in Zuid-Holland, Brabant, Utrecht en Flevoland. Hoe uiteenlopend de karakters van de Berenbroers en -zussen ook zijn, in elk van de negentien eetcafés geldt: De Beren eetcafés, dáár voel jij je thuis!


Uitgaan in Almere doe je bij:
Eetcafé Bobbie Beer
Forum 101
1315TG Almere
0365303555
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Eetcafé

Openingstijden:
Maandag:
11:00 tot 23:00
Dinsdag:
11:00 tot 23:00
Woensdag:
11:00 tot 23:00
Donderdag:
11:00 tot 23:00
Vrijdag:
11:00 tot 23:00
Zaterdag:
11:00 tot 23:00
Zondag:11:00 tot 23:00


Ons publiek:16-20 en 21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Heineken
 
Terras:30-50 tafels


Heerlijk en gezellig
Lekker en vriendelijk geprijsd eten in royale porties. Heerlijke vlees- en visgerechten die worden bereid op de grill. Een warme en gezellige entourage waar iedereen welkom is en waar de medewerkers bijdragen leveren aan de vriendelijke en ongedwongen sfeer. Dát is al bijna 25 jaar de succesvolle formule van de Beren eetcafés.

Voor iedereen
Waarom de beregezellige familie zo groot is gegroeid? Onder meer vanwege het open karakter. Iedereen voelt zich thuis bij de Beren eetcafés. Ongeacht zijn leeftijd, inkomen of achtergrond. De zaken richten zich niet op specifieke leeftijdscategorieën of sociale groepen. Iedereen wordt ondergedompeld in een vriendelijke sfeer en krijgt kwalitatief goede maaltijden in flinke hoeveelheden geserveerd.

Informeel eten
Het eerste Beren eetcafé ontstond in 1984, een tijd waarin de horecagast ruwweg de keuze had tussen restaurants enerzijds en cafés of barretjes anderzijds. Bruintje Beer in Rotterdam was vanaf het eerste moment anders. Eigenaar Robert Cramwinckel en zijn toenmalige zakenpartner streefden naar eten op informeel niveau.

Warme deken
Het concept sloeg aan. Sterker, het sloeg zó aan, dat Bruintje Beer vanaf 1990 steeds meer familieleden kreeg. Robert Cramwinckel en zijn compagnon, Ad Schaap, besloten het concept als een warme deken neer te leggen over een steeds groter gebied. De Beren eetcafés hanteren hetzelfde concept, maar hebben wel alle een eigen thema. Zo presenteert Betty Beer zich bijvoorbeeld als de meest charmante beer en Breintje Beer als de slimste. Bij elk Beren eetcafé wordt de inrichting aangepast aan de specifieke eigenschappen, maar ze worden álle gekenmerkt door houten vloeren, afdakjes, nisjes en een keur aan knuffelberen. Wat ze ook gemeen hebben: de medewerkers hebben de missie elke gast met een prettig gevoel naar huis te laten gaan.

Eetcafés op een rij
De Berenfamilie op een rij: Bruintje Beer (tegenwoordig Zwijndrecht), Betty Beer (Rotterdam), Brutus Beer (Rotterdam), Barney Beer (Schiedam), Billy Beer (Delft), Boris Beer (Vlaardingen), Breintje Beer (Delft), Bertus Beer (Oud-Beijerland), Barend Beer (Barendrecht), Baloe Beer (Dordrecht), Bella Beer (Capelle aan den IJssel), Binky Beer (Scheveningen), Bickel Beer (Houten), Bonnie Beer (Spijkenisse), Broeder Beer (Oosterhout), Bennie Beer (Rotterdam), Boedha Beer (Bleiswijk), Bommel Beer (Tilburg) en Bobbie Beer (Almere). Bovendien is er de Bezorgbeer. In Rotterdam Noord, Barendrecht, Spijkenisse, Vlaardingen, Ridderkerk, Hoogvliet, Dordrecht, Breda en Zwijndrecht kunnen alle bekende Berengerechten thuis en op het werk worden gebracht. Ze zijn vers en komen rechtstreeks uit de keuken. De Bezorgbeer opereert vanuit een eigen pand dat puur is ingericht om bezorgmaaltijden te verzorgen. Er is dus geen sprake van een eetcafé waar gasten kunnen aanschuiven.

Verrassend gezond
De karakteristieke saté en de heerlijk gegrilde vis, biefstuk en spareribs. De Beren eetcafés zijn er beroemd mee geworden, net als met hun gezellige sfeer. Maar eten bij de Beren eetcafés is niet alleen lekker. Het is ook verantwoord en verrassend gezond. Het vlees is afkomstig van runderen die zijn geboren en opgegroeid in de groene weiden van de Zuid-Amerikaanse Pampa; in het grensgebied van Argentinië, Uruguay en Rio Grando do Sul. Dat leidt tot 100% gezonde vleesproducten zonder oneigen of schadelijke stoffen.

http://www.beren.nl
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland