Terug naar de voorpagina
Café Toppers: sfeervol en feestelijk!

Er is weer wat te vieren in Geleen! Daarvoor moet je bij de nieuwste aanwinst op de Markt zijn, namelijk bij Cafè TOPPERS. Het ging open in januari 2008 Café Toppers, een bijzonder sfeervol en mooi ingericht feest-, eet- en borrelcafé.


Uitgaan in Geleen doe je bij:
cafe toppers
markt40
6161gj Geleen
0657584424
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Eetcafé
- Feestcafé

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
15:00 tot 02:00
Woensdag:
15:00 tot 02:00
Donderdag:
15:00 tot 03:00
Vrijdag:
15:00 tot 03:00
Zaterdag:
12:00 tot 03:00
Zondag:15:00 tot 02:00


Ons publiek:21-25 en 25-30 en 30-35 en 35+
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- Feestmuziek
- Lounge
- Nederlandstalig
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Brand
 
Terras:5-15 tafels
 
Extra's:- Darts
- Dansvloer
- Dj


Ambiance & ‘bling-bling’
“Een gezellig eet- en feestcafé om te borrelen, feesten en mee te zingen met Limburgse, Nederlandse en Engelse hits, een luxe terras en een kleine Limburgse kaart, dat is wat men bij Toppers kan verwachten”,. De zaak ziet er prachtig uit, met veel oog voor sfeer en ‘bling-bling’. aan: Ze hebben als enige café in Geleen het ‘on-systeem’ van Heineken waarmee je alle mogelijke concerten van Heineken live kunt uitzenden, live voetbal op een groot scherm hebt, en diaseries van feestavonden meteen kunt draaien in de zaak!Het terras wordt gevuld met luxe meubilair en sfeerverlichting!”

Muziek: DJ Kicken & DJ Alive
“Op de vrijdagavonden staat DJ Kicken hier bijna altijd, die dan zorgt voor een knaller van een avond!” Ook zijn de DJ’s@Work regelmatig van de partij. “Alle bekende hits komen voorbij, alleen géén house, dance en trance.”
Zo nu en dan komen zangers mee om live een paar leuke songs te zingen ,Karaoke wordt ook gedaan als je wil zingen even vragen en het wordt geregeld. In de toekomt komen er veel thema avonden op de zaterdag.

Eten en drinken
Er is een kleine Limburgse kaart, met onder andere bloedworst met appel en brood, spek met eieren, balkenbrij, huisgemaakte gehaktbal in jus, soepen en broodjes. Van het vat worden Brand Bier en enkele speciaalbieren zoals Palm, Wieckse Witte, Wieckse Rosé, Brand Urtyp, Affligem en Heineken Extra Cold geschonken. “Ook serveren we de nodige speciaalbieren op de fles.In de zomer zijn er lekkere cocktails van de kaart te krijgen,Ook Mojito en Caiprinha vers voor jou gemaakt en geserveerd.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland