Terug naar de voorpagina
LIVE MUSIC, COCKTAILS AND FUN
Café Daniels is een gezellig, ouderwets, bruin café in het uitgaanscentrum van Wageningen gelegen aan de Vijzelstraat op de hoek van het Salverdaplein. Het café onderscheidt zich door de aanwezigheid van meer dan 100 gezelschapsspellen. Voor de liefhebbers is er ook nog een pooltafel en een dartboard aanwezig. Tevens wordt iedere dinsdagavond vanaf 20.00 uur de landelijke Murphy’s Quiznight in Daniels gehouden en heeft het café een eigen pokercompetitie.

Vanaf september is de zondagavond opnieuw gereserveerd voor de voorrondes van Pokerkampioen van Nederland.

Café Daniels heeft een gevarieerd publiek dat bestaat uit studenten, jongeren, muziekanten en vooral muziekliefhebbers. De muziek in Daniels varieert doordeweeks op een rustig volume van (Neder)pop en classic rock tot lekkere blues en soul. De vrijdagavond staat garant voor stevige bluesrock en swingende rock ‘n roll. Zaterdagavond is de muziekkeus met allround pop, rock en een beetje dance wat breder.


Uitgaan in Wageningen doe je bij:
Café Daniels
Vijzelstraat 10
6701DC Wageningen
0317452444
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Biercafé
- Muziekcafé
- Studentencafe

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
17:00 tot 01:00
Woensdag:
16:00 tot 01:00
Donderdag:
16:00 tot 03:00
Vrijdag:
16:00 tot 03:00
Zaterdag:
15:00 tot 03:00
Zondag:15:00 tot 01:00


Ons publiek:Alle leeftijden
 
Onze muziek:- 70´s & 80´s
- 90's
- Blues
- Funky
- Groove
- Hardrock
- Live Muziek
- Rock
 
Biermerk:Hertog Jan
 
Terras:1-5 tafels
 
Extra's:- Poolbiljart
- Darts


Ongeveer een keer in de maand treedt er in Café Daniels een band op of wordt er een Superjam georganiseerd. De bands die in Daniels optreden variëren van kleine beginnende bandjes uit de regio tot bands die al van landelijk bekend genieten. Acts die het afgelopen jaar in Daniels hebben opgetreden zijn o.a. De Staat, Mo’Jones, Elles Springs, Van Holland, Superfloor, Woody & The Sideman, The Jargoons, Mr.Hyde en natuurlijk Cafe Daniels trots X-Factor winnares Lisa.

Als een van de weinige cafés in Wageningen beschikt Café Daniels naast een uitgebreide bierkaart ook over een Cocktail kaart. Voor het kleine bedrag van 5 euro kun je een lekkere Mojito, Sex on the Beach of Cosmopolitan bestellen. Wat in de zomer van 2009 ook helemaal hot zijn, zijn de zelfbedachte Daniels Devils of Danny’s Supershot.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland