Terug naar de voorpagina
Tapas zoals ze bedoelt zijn!!!


Uitgaan in Utrecht doe je bij:
Het Tapashuis
Nobelstraat 24
3512EP Utrecht
0302310022
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
17:00 tot 01:00
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
17:00 tot 01:00
Donderdag:
17:00 tot 02:00
Vrijdag:
17:00 tot 02:00
Zaterdag:
17:00 tot 02:00
Zondag:17:00 tot 01:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


Geniet u van de sfeer die u proeft als u in Spanje bent? U loopt een tapasbar binnen en besteld een drankje. Dit drankje wordt geserveerd met een heerlijke tapa zonder dat u dit besteld heeft. In Spanje is dit een heel normaal concept. Hier in Nederland heeft Tapas een andere betekenis gekregen. Wij willen aan tafel zitten en vanaf een menu bestellen, maar toch genieten we wel van het concept zoals dat in Spanje gehanteerd wordt. Het Tapashuis wil dit concept ook in Nederland introduceren. Zoals u kunt zien, zijn in de eerste instantie onze openingstijden ruimer dan de andere tapas restaurants, bar's en huizen.

Van 17:00 tot 22:00 kan men ook bij ons gewoon van de kaart bestellen zoals dat bij ander tapas gelegenheden ook kan. Maar......, men kan ook gewoon aan de bar een drankje nuttigen, hier krijgt u dan een tapa van huis bij aangeboden. Naarmate u meer drinkt naarmate u meer tapas van het huis krijgt. Dit concept gaat door tot sluitingstijd. Natuurlijk kunt u als u een tapa geproefd heeft van ons, deze tijdens onze openingstijden bijbestellen.

Als u van tapas houdt in combinatie met een heerlijke spaanse wijn en vrolijke spaanse muziek dan is "Het Tapashuis" de plek om hiervan te genieten. Kom en oordeel zelf!!

Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland