Terug naar de voorpagina
UIT ETEN IN OOSTERSE SFEREN
De authentieke Turkse keuken

U bent op zoek naar een leuke en gezellige manier van uitgaan en u wilt in een oosterse c.q mediterrane ambiance genieten van een heerlijk diner of lunch, dan kunt u terecht bij Lokanta Hollandia.

Door de sfeervolle oriëntaalse verlichting, de heerlijke keuken en de gastvrijheid waant u zich in een sprookje uit duizend-en-één-nacht. Voeg daaraan de sfeervolle ambiance toe en u heeft de juiste ingrediënten voor een avondje ontspannen genieten van de ambiance en het eten. Laat u verwennen in Lokanta Hollandia

****BIJ TELEFONISCHE RESERVERING; DINSDAG T/M DONDERDAG 10% KORTING OP DE REKENING BIJ BESTEDING VANAF 20 EURO**** let op: deze actie is niet geldig in combinatie met andere acties


Uitgaan in Amersfoort doe je bij:
Lokanta Hollandia
Euterpeplein 7a
3816NM Amersfoort
0334729990
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
12:00 tot 22:00
Woensdag:
12:00 tot 22:00
Donderdag:
12:00 tot 22:00
Vrijdag:
12:00 tot 22:00
Zaterdag:
13:00 tot 22:00
Zondag:13:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


In Turkije heeft iedere streek zijn eigen gerechten. Wij hebben bewust gekozen voor diverse gerechten uit deze verschillende streken zodat u een rijke keuze aan gerechten heeft.

Wij zijn gespecialiseerd in de authentieke Turkse keuken, zonder gebruik te maken van kant en klare (ingrediënten) kruiden of sauzen. De kok werkt uitsluitend met verse producten en de gerechten worden à la minute met liefde en creativiteit op originele Turkse wijze bereid.

Door de laagdrempeligheid hebben wij een grote diversiteit aan nationaliteiten en leeftijdscategorieën onder onze gasten. Van de yup tot de student: Lokanta is voor ieder een symbool van gezelligheid en goed eten. Met zijn gastvrijheid, rijke entourage en goede service is Lokanta Hollandia een ideale plek voor zowel privé als zakelijke lunches en diners.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland