Terug naar de voorpagina
Ontmoet restaurant Habibi
Restaurant Habibi is een nieuw restaurant dat gerechten uit de Arabische wereld serveert. De gerechten hebben hun oorsprong uit een rijke culinaire historie, die door Habibi terug naar het heden worden gebracht. Habibi is gevestigd in de historische binnenstad van Amersfoort. Zoals het de Arabische keuken betaamt, kunt u bij Habibi genieten van bijzondere smaken, geuren en rijke kleuren. De gerechten zijn met zorg samengesteld en worden geserveerd in een loungeomgeving. De sfeer ademt duizend-en-één nacht uit met een hedendaagse, moderne twist. Een uitnodiging voor een ontspannen avond!

Maak een culinaire reis
Als gast van ons restaurant wordt u meegenomen op een culinaire reis door de Arabische wereld. Een wereld waar u als gast centraal staat. Habibi biedt een totaalervaring, waarbij gezorgd wordt voor entertainment om u een fantastische avond te bezorgen. Cocktails, oriëntaalse dans en workshops zijn maar een kleine greep uit dit aanbod.

Geniet van een topavond
De combinatie van het Arabisch culinaire genieten en een top historische locatie in de Amersfoortse binnenstad, maakt restaurant Habibi een heerlijke gelegenheid voor een avondje uit. Restaurant Habibi maakt het mogelijk om dichtbij van ver te genieten!


Uitgaan in Amersfoort doe je bij:
Restaurant Habibi
Krommestraat
3811CB Amersfoort
0338795452
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
12:00 tot 22:00
Woensdag:
12:00 tot 22:00
Donderdag:
12:00 tot 22:00
Vrijdag:
12:00 tot 22:00
Zaterdag:
12:00 tot 23:00
Zondag:17:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


Ontmoet en geniet
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland