Terug naar de voorpagina
Party Centrum Bolle Jan is een vrij nieuwe locatie, dat uitermate geschikt is voor elk feest op maat.
De twee eigenaren (Danny en Armand) zijn geen vreemden op het gebied van organiseren en begeleiden van feesten. Na jarenlang ervaring te hebben in andere zalen centra zijn zei na 6 jaar deze unieke locatie in Eersel weer begonnen.

Part Centrum Bolle Jan is gelegen in de Brabantse Kempen, en ligt in het centrum van het rijk historische dorp Eersel. Eersel ligt weer dicht aan de snelweg A67 / E34 van Eindhoven naar Antwerpen, te midden van een erg natuurrijke omgeving.


Uitgaan in Eersel doe je bij:
Partycentrum Bolle Jan Eersel
Eikenburg 1
5521HZ Eersel
0625545973
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Overig

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
10:00 tot 01:00
Woensdag:
10:00 tot 01:00
Donderdag:
10:00 tot 01:00
Vrijdag:
10:00 tot 02:00
Zaterdag:
10:00 tot 02:00
Zondag:10:00 tot 01:00


Ons publiek:Alle leeftijden
 
Onze muziek:- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Jupiler
 
Terras: tafels
 
Extra's:- Dj


Party Centrum Bolle Jan beschikt over een warme gezellige en in oosterse sferen ingerichte zaal op de begane grond, met een capaciteit van 120 zitplaatsen, en 350 staanplaatsen.

Op de eerste verdieping heeft Party Centrum Bolle Jan een zaal met 80 zitplaatsen / 120 staanplaatsen die volledig in het teken staat van Après skiën zoals u dat kent vanuit de bekende ski oorden in Duitsland en Oostenrijk. Tijdens de zomer maanden beschikt Party Centrum Bolle Jan over een gezellig en warm aangekleed terras met 120 zitplaatsen. Gehele dag hebben de gasten de keus om in of uit de zon te zitten, als de zon schijnt natuurlijk.

Uw gasten kunnen voor de deur uit- en instappen, waarna ze de auto en of de chauffeur zijn touringcar op een ruime parkeerplaats voor de deur kan parkeren.

Party Centrum Bolle Jan is van alle markten thuis, of het nu een verjaardagsfeest, bruiloft, thema feest, vergading en of koffietafel gaat. Bij Party Centrum Bolle Jan bent u aan het juiste adres. Ook werken wij samen met verschillende bedrijven uit de regio, zo kunnen wij samen met onze collega’s mooie in- en out- door evenementen / feesten voor u verzorgen.

Niks is te gek bij Party Centrum Bolle Jan, zelfs vervoer kunnen wij voor u en uw gasten regelen. Heeft u speciale wensen, of heeft u zelf leuke ideeën om van uw feest een succes te maken. Party Centrum Bolle Jan kan ze voor u verwezenlijken.

Vraag geheel vrijblijvend een gesprek en of offerte aan voor uw feest en of evenement. Wij bieden verschillende mogelijkheden; van kortingen bij een bepaald aantal gasten, tot afkoop p.p. voor uw gehele feest, zodat u niet na afloop voor verrassingen komt te staan.

Om u een indruk te geven van ons bedrijf hebben wij voor u een aantal dingen en ideeën op een rijtje gezet en deze brochure.

Heeft u nog vragen en of wil u geheel vrijblijvend een afspraak, neem dan gerust contact met ons op:
Party Centrum Bolle Jan, Eikenburg 1, 5521 HZ, Eersel, Tel: 06-25545973, www.partycentrumbollejan.nl
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland