Terug naar de voorpagina
Welkom op de website van studentenvereniging CREAS, de grootste algemene studentenvereniging van Arnhem. Onder het motto ‘CREAS, het verschil tussen studeren en student zijn’ geven wij aan dat er naast studeren ook tijd moet zijn voor ontspanning, want studeren is tenslotte al zwaar genoeg!


Uitgaan in Arnhem doe je bij:
Studentencafé Creas
Varkensstraat 46
6811GN Arnhem
0264458445
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Studentencafe

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
gesloten
Woensdag:
gesloten
Donderdag:
20:00 tot 02:00
Vrijdag:
20:00 tot 02:00
Zaterdag:
21:00 tot 02:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:16+ en 16-20 en 21-25
 
Onze muziek:- Dance
- Feestmuziek
- Latin
- Latino House
- Nederlandstalig
- R&B
- Top 40
- voor ieder wat wils
 
Biermerk:Heineken
 
Terras: tafels
 
Extra's:- Dansvloer
- Dj


CREAS organiseert jaarlijks een tal van activiteiten waaraan je deel kunt nemen om even aan de studiestress te ontsnappen. Voorbeelden hiervan zijn diverse feesten, zeilkamp, mensa’s, introductieweek, bierweek, diverse uitjes (zoals een brouwerijbezoek), enzovoorts. Deze worden altijd op deze site aangekondigd, dus hou de site regelmatig in de gaten!

Actief deelnemen aan het verenigingsleven kan natuurlijk ook, want als je lid bent van CREAS kun je, behalve alleen iets drinken aan de bar, zelf ook in een van de vele commissie stappen. Maar dat bepaal je helemaal zelf, want niets moet en alles mag!

Mocht je nieuwsgierig geworden zijn, kom dan gerust eens langs in onze eigen soos. Deze is gevestigd aan de Varkensstraat 46 in Arnhem (tegenover discotheek Manhattan) en is iedere donderdag-, vrijdag- en zaterdag avond geopend van 20.00 uur tot en met 02.00 uur.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland