Terug naar de voorpagina
www.dwinx.com: Dineren in diverse sferen. Een avontuurlijk uitje die je niet snel zult vergeten. Zeer geschikt voor een zakelijke bespreking, een date of huwelijksaanzoek of gewoon zomaar een leuk uitje.


Uitgaan in Den Haag doe je bij:
dwinx.com
www.dwinx.com
2515NC Den Haag
0703800428
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:-

Openingstijden:
Maandag:
10:00 tot 22:00
Dinsdag:
10:00 tot 22:00
Woensdag:
10:00 tot 22:00
Donderdag:
10:00 tot 22:00
Vrijdag:
10:00 tot 22:00
Zaterdag:
10:00 tot 22:00
Zondag:10:00 tot 22:00


Ons publiek:
 
Onze muziek:
 
Biermerk:
 
Terras: tafels


Nederland is een verrassend nieuw culinair evenement rijker: DWINX
DWINX is speciaal ontworpen voor kleine gezelschappen tot 4 personen. Tijdens het smaakvolle DWINX 4-gangendiner, waarvan elke gang in een ander restaurant wordt geserveerd, proeft u de stad.

Dwinx biedt u de plattegrond van de stad waarop de plaatselijke historische locaties en de deelnemende kwaliteitsrestaurants staan vermeld. U wandelt relaxed en in uw eigen tempo van restaurant naar restaurant, waar u wordt onthaald op een ‘specialiteit van het huis’. De Dwinx wandelroute voert u langs de mooiste plekken van de stad en de selectie van gerenommeerde restaurants staat garant voor ‘Verrukkelijke Genietingen in Diverse Sferen”.
Dineren met Dwinx biedt de gelegenheid om tussen de gangen door op ongedwongen wijze een frisse neus te halen en de benen strekken, en de rokende gasten kunnen ongestoord genieten van hun rookwaar. En al wandelend kunt u ook de plaatselijke galeries of boetieks binnenwippen.

Dwinx organiseert deze originele culinaire wandelingen in diverse steden op iedere gewenste dag van de week. Voor een Dwinx diner tijdens de drukke weekenden is het raadzaam om tijdig te boeken om verzekerd te zijn van plaatsing. Dwinx organiseert ook stijlvolle en originele High Tea wandelingen.

Dwinx is uitermate geschikt als bijzondere omlijsting voor de speciale gebeurtenissen in het leven; een verjaardag, een huwelijks aanzoek, promotie, blind date of gewoon een nieuw ongekend avontuur.
Dwinx is een fantastisch evenement dat is afgestemd op uw wensen!

Voor meer informatie: www.dwinx.com
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland