Terug naar de voorpagina
Café Ome Willem is een bruine kroeg, waar alles draait om gezelligheid. Bij Café Ome Willem wordt Nederlandstalig, 80’s en 90’s en top-40 muziek gedraaid. Verzoeknummers zijn altijd welkom en worden bijna altijd gedraaid.

Je kunt bij ons terecht voor gewoon een avondje gezellig uit. Maar bij Café Ome Willem kan je ook een feestje of een borrel geven. Kijk daarvoor op de pagina “Feestje”.

Omdat bij ons gezelligheid erg belangrijk is, organiseert Café Ome Willem regelmatig iets leuks. Zo hebben wij iedere eerste zaterdag van de maand DJ Alpha op bezoek. Hij draait dan de beste hits van toen en NU, zelfs een stukje house. Voor alle overige activiteiten verwijzen we je graag naar de pagina “Binnenkort”. Op de activiteitenkalender kan je snel zien wanneer er een activiteit is.

Verder worden er regelmatig foto’s gemaakt die wij op deze website zetten bij “Fotoalbum”. Daar kan je zien hoe gezellig het bij ons is.

Wil jij die sfeer proeven van de Ome Willem-gezelligheid? Kom dan snel een keer langs. Geniet van een lekker glaasje fris, wijn of bier. Wij schenken ook Heineken IJskoud, geserveerd op 0 graden. Mocht je een keer bij ons zijn geweest, laat dan een berichtje achter in het “Gastenboek”

Graag tot ziens in het gezelligste café van Utrecht.

Met vriendelijke groeten,

Café Ome Willem. Gastheren Patrick en Marco

* Wordt ook lid van onze Hyves. www.cafeomewillem.hyves.nl

* Volg ons via twitter. #cafeomewillem

* U kunt bij ons nu ook met PIN betalen.

* Lees voor een bezoek aan ons café eerst de huisregels.


Uitgaan in Utrecht doe je bij:
Café Ome Willem
Willemstraat 12
3511RK Utrecht
0308779210
Naar de officiële website

Weetjes


Soort gelegenheid:- Bruin café

Openingstijden:
Maandag:
gesloten
Dinsdag:
19:00 tot 01:00
Woensdag:
19:00 tot 01:00
Donderdag:
19:00 tot 01:00
Vrijdag:
16:00 tot 02:00
Zaterdag:
16:00 tot 02:00
Zondag:gesloten


Ons publiek:18+
 
Onze muziek:- 90's
- Disco
- Nederlandstalig
- Smartlappen
- Top 40
 
Biermerk:Heineken
 
Terras: tafels
 
Extra's:- Darts


Heb je een feestje, verjaardag, receptie of bedrijfsborrel dan is het mogelijk om Cafe Ome Willem te huren als locatie waar je je eigen besloten feest kunt organiseren! Zoals een bruiloft, vrijgezellenavond, ter viering van een jubileum, netwerkavond of een andere speciale gelegenheid. Neem contact met ons op om jouw wensen door te spreken. We bieden leuke mogelijkheden en arrangementen binnen een gezellige sfeer en willen jouw groep graag gastvrij welkom heten!

Cafe Ome Willem is te huur voor een besloten feest of receptie op zondag en maandag. Op de overige dagen zijn arrangementen mogelijk tijdens onze openingstijden, maar onze eigen gasten blijven dan ook welkom.

Café Ome Willem heeft verschillende arrangementen. U krijgt bij een arrangement onbeperkt drinken uit het Hollands assortiment. Hierin is inbegrepen, frisdrank, vruchtensap, mineraalwater, bier, wijn, port, sherry, vermout en jeneveren koud en warm bittergarnituur.
Arrangementen zijn mogelijk vanaf 25 personen en voor onderstaande prijzen.
2 uur voor € 16,50 per persoon
3 uur voor € 21,50 per persoon
4 uur voor € 24,50 per persoon
5 uur voor € 27,50 per persoon

Wilt u in plaats van het Hollands assortiment gebruik maken van het gehele assortiment, dan wordt er een toeslag van € 6,00 per persoon berekend. Besluit u tijdens de borrel of feest langer te blijven dan berekenen wij voor elk half uur € 3,50 per persoon extra. Wilt u geen arrangement dan kunt u ook 10% korting ontvangen op het totaalbedrag. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden en voorwaarden.
Home | Fotoarchief | Zoekmachine Marketing | Link pagina
Internet Marketing | Webdesign Amersfoort | Koninginnedag in Nederland
Uitgaansagenda | Kroeg overzicht Nederland